והפעם ארוחה מעולה במסעדת אולימפוס המיתולוגית שקיימת כבר משנת 1932 שבואו נגיד שזה לא עניין של מה בכך. מדובר על עסק משפחתיף תפריט אוכל יווני -בלקני שהלקוחות מגיעים אליו מתוך געגוע לאוכל ביתי מנחם. להלן טעימה ממה שאכלנו:
מאזטים לחלוקה, חצילים מטוגנים וכבושים רכים וגמבות אדומות כבושות, סלט צנוניות, סלט כרוב חי ושמיר, פבה פול טרי ובמיות קטנטנות רכות שלא התפרקו ברוטב עגבניות. הכל הוגש עם סלסלת לחם לבן טרי פרוס לחתיכות גדולות גסות, כמו פעם לפני עידן הבראסרי ובתי קפה בוטיקים. הייתה גם פשטידת תרד פרמז´ן ומוצרלה, רכה וכ"כ מנחמת ומחבקת, כזו שנמסה בפה מרב רכות ואוויריריות.
ואיך אפשר בלי המוסאקה הנהדרת של אולימפוס שהייתה רכה ומלאת רוטב בשמל שדמה למעין שמיכונת שמכסה את הכל, תענוג בפה.
קינחנו עם יוגורט באפלו סמיך וקונפטוריית ריבת משמש מיובש שיונה הבעלים מכין במקום.
תוכלו לקרוא עוד על מסעדת אולימפוס אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה