El terrace restaurant- אל טראס מסעדת שף בסגנון ים תיכוני ממש על הטיילת בהרצליה מול חוף הים.
במסעדה מבחר מנות אותנטיות ומגוון קולינרי עשיר מכל אגן הים התיכון. המסעדה מציעה תפריטים שונים לאורך כל שעות היום, ארוחות בוקר מגוונות, תפריט ערב יצירתי המחבר בין המטבח הערבי ונגיעות ספרדיות ותפריט בר מושקע עם קוקטיילים צבעוניים, יינות איכותיים ומיוחדים ביבוא אישי מרחבי העולם ומנות בר.
טעימה ממה שאכלנו-
אחרי יום עבודה ארוך כמובן שבחרנו להתנחם באלכוהול, החבר שאיתי בחר בוויסקי סאוור ואני בחרתי בקוקטייל חמצמץ נהדר והזמנו קובאנה משגעת במרקם עננים ובמילוי זעתר ועשבי תיבול. הקובאנה הוגשה עם טחינה סמיכה, סלסה ושמן זית ובלסמי.
היה כל כך קשה להפסיק לאכול ממנה, בצק אווירירי, פשוט ממכר!
סיגר מרקש- עלי סיגר ממולאים בשקדי עגל ושוק טלה עם טחינה עמבה וסלט עגבניות חריף. סיגר קריספי במילוי בשר טלה ושקדים עגל על טחינה עמבה.
לא רק יפה בנראות על הצלחת, גם קריספי וטעים, הרי שטעמים לימוניים מאד מתחברים לשקדי עגל, השילוב נהדר.
הוגש עם סלט עגבניות חריף.
חלקנו מנה עיקרית זוגית מהמטבח הערבי, צוואר טלה מעושן ממולא באורז עם שקדים וצנוברים קלויים שמעניקים קראנץ' בכל ביס וביס.
הבשר שיצא מהמעשנה ונצלה מספר שעות על חום נמוך היה כל כך שומני שלא היה צורך בסכין בשביל לחתוך אותו. פשוט נעצנו את המזלג וזללנו את הבשר שמלא בטעם. צוואר הטלה הוגש עם ארז עשוי אחד אחד, צנוברים ושקדים קראנצ'ים.
פשוט מעדן!
עוד על מסעדת אל טרס – EL TERRACE בהרצליה תוכלו לקרוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה