פאתה -מנת חומוס מיוחדת במתכון ירדני במסעדונת ביפו


עדי עזרא פורסם ביולי 19, 2020

דובר רבות לאחרונה על הטרנד של מנת חומוס מיוחדת עם סמנה-חמאה מזוקקת מהמטבח הירדני שתפסה כותרות באל קלחה, מסעדטנת ביפו עם מאכלים מסורתיים משפחתיים כמו בירדן.
הצצה למה שאכלנו:
פאתה, מנת הדגל ולו בכדי ממתכון סודי שרץ במשפחה כבר מאה שנה. קערת חומוס עם קרעי לחם, טחינה, גרגירי חומוס מבושלים, רוטב יוגורט, סמנה-חמאה מזוקקת, שייטל קצוץ, שמן זית, צנוברים ופטרוזיליה. מנה מסורתית, עשירה וכבדה אך עם זאת בזכות הסמנה המומסת היא זו שמעניקה לניגוב את הרכות הנעימה ולכן החומוס אוורירי ולא בטון.

עוד על אל קלחה תמצאו בבלוג שלי – טועמת ורצה לספר לחב'רה

אהבתם? שתפו!
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

מסעדונת יפואית שמגישה מאכלים מסורתיים משפחתיים מירדן. תמצאו פה את הפאתה - מנת הדגל ולו בכדי שעשתה כותרות, מנה ירדנית בת עשרות שנים שעשתה קאמבק לתקופתינו. קערת חומוס עם סמנה-חמאה מזוקקת, יוגורט, טחינה קרעי לחם ושייטל קצוץ.

9
שירות
9
אוכל
9
אווירה
8
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום