שבת בצהריים – קפיצה קטנה לאנגוסרי בעין המפרץ שבצפון, מסעדת בשרים מעולה של משפחת דבאח. אכלתי לא מעט סטייקים אצל "אנגוס" בסניפים השונים ואכן מדובר על אותו בשר טרי ומקומי, היישר מהעדר הפרטי של הבעלים במרעה בגליל, מה שנקרא -FARM 2 TABLE, מהשדה לצלחת.
רב הבקר שהם מגדלים בעדר הוא מזן האנגוס – בקר סקוטי איכותי.
טעימה ממה שאכלנו:
המבורגר שחיתות עם פרוסות אסאדו מעושן, קציצה עסיסית במידת עשייה- מידיום טובה עם חלמון ביצה שנזל וצבע את כל המנה בצהוב והוסיף אקסטרה טעם למנה לצד טבעות בצל גדולות פריכות שמוכנות במקום.
סטייק אנטריקוט משויש ומיושן, בשרו אדום ועסיסי במידת עשייה מידיום טובה.
להמשך הכתבה אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחב'רה