ארוחה עם ברק בעיניים (ובנשמה)


ה׳גליקים׳ של נועה פורסם בדצמבר 26, 2019
מסעדות

אוכל זו חויה, חוויה של טעמים, ריחות, צלילים, תחושות, מחשבות, זכרונות, רגשות. לא כל אוכל גורם לכל אלה לנגן על מיתרי הנשמה ולא כל ארוחה היא קונצרט וטוב שכך כי אוכל הוא גם הדלק שמניע אותנו ויש תענוג גדול בלחוות אותו בקטן ובעיקר בשביל אותו הרגע, שמשהו מיוחד יותר מגיע, ומבינים שהוא מיוחד כי הוא מדגדג בכל המקומות הנכונים.

לכן, כל ביקור במסעדה שהיא קצת יותר גדולה מהחיים היומיומיים, הוא אירוע ששובר את השיגרה ויוצר זיכרונות וחוויות חדשות ואני יכולה לכתוב עוד אלפי תיאורים על מהות החוויה הזו אבל כנראה שכדאי ואגיע כבר לעיקר והוא תיאור חווית ארוחת הערב הכה מיוחדת ב״בורק״.

לפני שנה וקצת, ליומהולדת שלי, רציתי שאני ומר בחור נלך לערב קצת שונה מארוחת יומהולדת במסעדה.
חשבתי על כל מיני אופציות ותוך כדי נזכרתי בהמלצה מיוחדת שנקלתי בה על ״בורק״ והרגשתי שזה מה שאני מחפשת.

הארוחות של בורק נערכות בדרך כלל פעמיים בשבוע בימי רביעי וחמישי (כל תחילת חודש מתפרסם בעמ׳ הפייס והאינסטה הלו״ז החודשי וצריך להזמין מקום מראש) בחלל הקולנרי שלו בדרום העיר. את הערב מתחילים עם דרינק ערק שהחבר הכי טוב שלכם הכין לכם כדי להרים לכם ואתכם, וממשיכים עם אוכל שנולד מתוך האדמה והנשמה, הנשמה של ברק יחד עם נגיעות מיוחדות של השותפים שלו לדרך. במהלך הארוחה ברק מספר על המנות שהוכנו במיוחד לאותו ערב, מציג את כל מי שבפרונט איתו ולוקח חלק במלאכה, ונותן כבוד לכל חומר גלם וגם לאדם שעומד מאחוריו, כמו למשל לאחד החקלאים שאיתו השף עובד, שבאותו בוקר קטף כל מיני ירוקים ובהחלטה של רגע הם הפכו לסלט שקיבל ליטוף רוטב עדין שצעק בשקט ובפשטות שלו.

כשנכנסים לחלל המיוחד הזה, מגיעים למעשה להתארח לכמה שעות אצל ברק ואצל כל הנוגעים בדבר, רואים כיצד כל חלקי הפאזל מורכבים על הצלחת ומוגשים בעיתוי המתאים במהלך הערב שנרקם, הדי.גי בקומה העליונה מהדק את האווירה עם הצלילים שנכונים לקצב של הרגע ולעיתים גם נוגעים לכמה שעות באנשים אחרים שאתם פוגשים בהם לראשונה וחולקים איתכם ערב יחיד ומיוחד.

החוויה אצל ברק הייתה לי עוצמתית כי תמיד מרגש אותי לאכול אוכל שמרגש את מי שמכין אותו ושהוא עצמו מתרגש לא פחות גם ממי שאוכל את האוכל שלו.

אהבתם? שתפו!
ארוחה בתל אביבארוחה חגיגיתארוחת מומלצתארוחת שףארוחת שף חגיגיתמומלץמומלץ בחוםמסעדהמסעדה בת"אמסעדה בתל אביבמסעדה מדהימהמסעדה מומלצתמסעדה מומלצת בת"אמסעדה מעולה בת"א
ה׳גליקים׳ של נועה נעים מאוד, אני נועה, בת 37 ושני רגעים, חיה עם המר בחור שלי בתל אביב ואת תל אביב, ומשתדלת להכיר כל פינה בה ואת מה שיש לה להציע. למרות כל הטוב הזה, ואולי גם קצת בגללו, אני יודעת כמה קשה בין ים האפשרויות הקיימות, למצוא שידוך הגון בינך לבין איש מקצוע שצריך. אז אם איזה גליק (מזל ביידיש) נפל בחלקי, יהיה רק הוגן לשתף אותו עם העולם כי.. כולנו צריכים קצת מזל.. לכל הכתבות של ה׳גליקים׳ של נועה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

כשנכנסים לחלל המיוחד הזה, מגיעים למעשה להתארח לכמה שעות אצל ברק ואצל כל הנוגעים בדבר, רואים כיצד כל חלקי הפאזל מורכבים על הצלחת ומוגשים בעיתוי המתאים במהלך הערב שנרקם, הדי.גי בקומה העליונה מהדק את האווירה עם הצלילים שנכונים לקצב של הרגע ולעיתים גם נוגעים לכמה שעות באנשים אחרים שאתם פוגשים בהם לראשונה וחולקים איתכם ערב יחיד ומיוחד.

10
אווירה
10
שירות
10
אוכל
10
ארוחה בתל אביבארוחה חגיגיתארוחת מומלצתארוחת שףארוחת שף חגיגיתמומלץמומלץ בחוםמסעדהמסעדה בת"אמסעדה בתל אביבמסעדה מדהימהמסעדה מומלצתמסעדה מומלצת בת"אמסעדה מעולה בת"א
ה׳גליקים׳ של נועה נעים מאוד, אני נועה, בת 37 ושני רגעים, חיה עם המר בחור שלי בתל אביב ואת תל אביב, ומשתדלת להכיר כל פינה בה ואת מה שיש לה להציע. למרות כל הטוב הזה, ואולי גם קצת בגללו, אני יודעת כמה קשה בין ים האפשרויות הקיימות, למצוא שידוך הגון בינך לבין איש מקצוע שצריך. אז אם איזה גליק (מזל ביידיש) נפל בחלקי, יהיה רק הוגן לשתף אותו עם העולם כי.. כולנו צריכים קצת מזל.. לכל הכתבות של ה׳גליקים׳ של נועה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום