בר מסעדה חדש בכניסה לשוק הכרמל - עם מבחר פיצות נאפולטאניות

בנג'מינה נחלת בנימין 2, תל אביב יפו

עדי עזרא פורסם ביוני 12, 2022

בלוקיישן מרכזי ומנצח בכניסה לשוק הכרמל, נפתחה פיצה נאפוליטאנית חדשה בשם Benjamina – בנג׳מינה. ממש צמוד לדוכן המיצים הטבעיים בכניסה למדרחוב בנחלת בנימין. מקום בו נעים לשבת בו על דרינקים ונשנושים במחירים נוחים ובאווירה שכונתית ונעימה.

מי שאחראי על התפריט, בין היתר, הוא גומא, אחד ממתמודדי משחקי השף הזכור לטובה, שיצר תפריט עם מנות ראשונות ופיצות נאפוליטאניות, פיצות דקות בבסיסן עם שוליים תפוחים ואווריריים.

תחילה הזמנתי קוקטייל מבוסס ג'ין מתובל, מלפפון, ג'ינג'ר, תפוז, לימון וג'ינג'ר אייל – המחיר 29 ש"ח. אחלה מחיר ועוד בתל אביב, זו ממש מציאה!

הזמנו מהתפריט התחלות כייפות: 2 מנות קטנות לבחירה עם פלוט – לחם מחמצת אפוי במקום שהגיע חם חם מהטאבון הלוהט.
האחת: חציל וגבינת טולום בעלת טעם דומיננטי ברוטב רוזה.
השנייה: ארטישוק רומאי צלוי בטעמי חריכה נהדרים בשמן זית ובלסמי.
שתי מנות בהחלט נדיבות בגודלן יחסית למחירן והן גם לא כאלו קטנות, יחד עם הלחם המחמצת לניגוב הרוטב זה מושלם.

בתפריט גם מבחר סלטים כמו עגבניות עם בוראטה, סלט קיסר, תרד ופטריות צלויות.
אנחנו בחרנו בסלט קיסר שהיה נהדר: סירות חסה, קרוטונים, רוטב קיסר נהדר וקרוטונים.

בבנג'מינה כאמור תמצאו תפריט עם פיצה נאפוליטאנית, בצק מחמצת, שוליים תפוחים ואווריריים ובסיס פיצה דק.
הזמנו פיצה פוטנסקה אנשובי – הבצק מצוין, מאד אוורירי וקליל ומעליו רוטב עגבניות שמכינים במקום, מוצרלה, אנשובי, בצל צלוי, צלפים ,זיתים, רוקט ופרמז'ן. פיצה טעימה, מאד ג'וסית, עם שפע של מרכיבים מעל.

הפיצה השנייה: פיצת גבינת עזים ודבש – רוטב שמנת, מוצרלה, גבינת עזים, דבש, רוקט ופרמז'ן.
פיצת ביאנקה (לבנה), פיצה די מיוחדת המשלבת טעמים מלוח ומתוק, הייתה ממש טעימה.
כמובן שזילפנו מעליה שמן צ'ילי הום מייד, שיאזן את המרכיבים המתוקים.

לעוד כתבות על אוכל חפשו אותי בבלוג: טועמת ורצה לספר לחב'רה

אהבתם? שתפו!
אוכלאוכל בתל אביבבר מסעדהמסעדהמסעדה בתל אביבפיצהפיצריהשוק הכרמל
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

בר מסעדה חדשה בכניסה לשוק הכרמל. תפריט נשנושים הכולל מנות ראשונות, סלטים ופיצות נאפוליטאניות לצד אלכוהול במחיר הגון, שזה כבר מציאה ! המקום רק נפתח לא מזמן והשירות מאד לבבי והאווירה קלילה.

אוכלאוכל בתל אביבבר מסעדהמסעדהמסעדה בתל אביבפיצהפיצריהשוק הכרמל
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום