הגענו להדסון , מסעדה שמוגדרת כיום כמספר 1 בבשר
היתה זו פעם ראשונה שביקרתי פה.
השעה היתה שעות ערב מוקדמת ולמרות זאת המסעדה היתה שוקקת חיים אף שהאווירה הכללית היתה שקטה ומאד נעימה
הזמנו מקום על הבר ( אנחנו תמיד מעדיפים בר על שולחן ) הברמן החביב ששירת אותנו היה באמת מקסים במיוחד
מהר מאד החלטנו על מרכיבי הארוחה
קרפציו עם פרמזן
סלט מוטי
שני המבורגרים עם תוספות של צדר ואנטריקוט
וסלט קיסר
עוד לפני שהספקנו להזמין יין ( יין אדום של הבית " מטר" – מעולה!)
כבר הגיעה אלינו מנה ראשונה שבכלל לא הזמנו – פרוסות דקיקות של אנטריקוט עם רוטב משגע –
מתנה מהברמן החביב – מנה שבאמת אין מה לומר עליה חוץ מנהדרת
בהמשך הגיעו הסלטים והקרפציו
הסלטים היו רעננים וטעימים – סלט המוטי לא היה חריף מספיק לטעמנו
הקרפציו לעומת זאת היה אכזבה – יבש ונראה שעמד בכוננות הגשה כבר זמן מה
לעומתם ההמבורגרים שהגיעו היו נפלאים, לא פחות –
מידת עשיה מדוייקת מידיום , צדר מתמוססת מלמעלה ו"דף" אנטריקוט דקיק צרוב מעל להכל – חויה!!!
היין הנהדר נגמר מהר מאד עם הבשר 🙂
למנה אחרונה הזמנו " אמריקן צייז קייק" וגם כאן צו'פרנו ע"י הברמן החביב בתוספת של מנת קרם בורלה שהיתה מהטובות שאכלנו.
חוזרת שוב לעובדה שלמרות שהמסעדה התמלאה לא הרגשנו בכך, אקוסטיקה נהדרת מאפשרת לכל אחד להנות בשקט מארוחתו .
פשוט נעים והשירות 10
מאד מאד נהננו!
החשבון יצא 600 ש"ח כולל טיפ
מומלץ בחום!