והפעם אני במוד לגונדי מהמטבח האיראני אז שמתי פעמיי אל המטבח הכפול אשר ממוקם בלוקיישן מרכזי סמוך לשוק הכרמל, ממש בתחילת מדרחוב נחלת בנימין. בתפריט מאכלים פרסיים אותנטיים אשר מעלים ניחוחות תבלינים ממחוזות רחוקים, יש גם מבחר מנות חומוס שמכינים פה מדי יום, הכל טרי ולא חומר משמר וגריל איראני-על פחמים.
טעימה ממה שאכלנו פה:
גונדי נוחודי, כופתאות מקמח חומוס קלוי עם בשר פרגית טחון ומעט הל לניחוח, כופתאות אווריריות וקלילות.
חומוס עשיר וקרמי עם עם בשר אסאדו עסיסי מפורק, שומני ועז טעם.
שיפודי קבב פרסי קלאסי עסיסי על גחלים, הוגשו לצד חומוס, טחינה ועלי ראשד טריים.
עוד על מסעדת המטבח הכפול תוכלו למצוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה