אביאל ואני חיפשנו מקום לנפוש בו ולהתאוורר, לנסוע שנינו לבד, לשני לילות – במקום שינתק אותנו מהשגרה היומיומית, הלחץ והחיים עצמם. חיפשנו מקום שנוכל להגיע אליו מהר יחסית, ז"א, שעה-שעה וחצי נסיעה היה הגבול העליון שלנו, לא התחשק לנו להעביר חצי יום בנסיעות.
התגלגלנו לנקודה ה -12 מהמלצות של כמה אנשים, סיפרו לנו על המקום, דיברו איתנו על ניתוק, על מקום שונה ועל אווירה שהיא אחרת.
אז ביררנו על מה מדובר, בדקנו זמינות וסגרנו 🙂
לסופ"ש הזה הגענו מצויידים – הבאנו המון אוכל מהבית, כדי שלא נצטרך לצאת מהצימרים או להוציא את האוטו מהחניה, אפילו לדקה.
נכנסנו לרכב ביום חמישי בצהריים, ויצאנו לדרך.
אחרי נסיעה קצרה, הגענו למתחם של הנקודה ה – 12, הממוקם ב "שדה צבי", מושב בצפון הנגב.
כבר בכניסה אפשר להרגיש ולראות עד כמה זה שונה, אומנות ופיסול מחומרים ממוחזרים בשבילים, יקב משפחתי קטן בכניסה, מתחם של צימרים (כל אחד מבודד ופרטי בזכות מיקומים נכונים וצמחייה חיה ומהממת) ואווירה, שאין אפשרות לתאר במילים.
"מתחם אירוח אקולוגי-אומנותי-מעורר השראה" כך כתוב באתר שלהם, וזה באמת ככה, משפטים שגורמים לך לחשוב, אומנות וואבי סאבי ועוד.
המקום מציע חווית אירוח יוצאת דופן. אלו לא הצימרים הכי "יוקרתיים" שתהיו בהם, בכלל לא. אבל יש שם תחושה של הורדת הילוך, של כניסה לעולם מקביל, בועה אקולוגית ורומנטית שנתנת לנו בדיוק את מה שהיינו צריכים. והם כ"כ חמים, מזמינים ונעימים.
במקום יש תחושה מדברית, קצת שאנטית אפילו – אבל כזו שמעורבת בטוב עם עם אוכל בוטיקי ואיכותי, שכשוכית פרטית בצימר, אזור לעשות בו פוייקה-מדורה או מנגל, מאובזרים לחלוטין, מדפי ספרים עשירים, שקט מופתי ותחושה של חופש.
הבקתות במחירים סבירים, הארוחת בוקר מפנקת וטעימה מאוד! לא השארנו פירור.. השירות והיחס של בעלי המקום – מעל לכל הציפיות. כל דבר שהיה חסר לנו, דאגו לספק לנו במהרה, עזרו לנו גם כשנדלק לנו הגלאי של העשן (מהמנגל,לא שרפנו כלום 🙂 ) והכל נעשה בתחושה טובה, בחיוך ובאכפתיות כנה – כדי שתהיה לנו את החוויה הטובה ביותר שיכולה להיות.
אם אתם מחפשים נופש של שקט, של ניתוק, של ביחד בלי כל השאר.
משהו קצת אחר שמשאיר טעם לעוד – זה לגמרי המקום.