והפעם אני אצל פיתה של חינאוי קצב יפואי שהחליט לפתוח מקום בסגנון אוכל רחוב קליל ובמחירים משתלמים, נמוכים יותר משאר המקומות בעיר.
בתפריט בשרים שנצלים על גריל פחמים בתוך פיתה, קבב, פרגית, לבבות, נקניקיות מרגז, שיפוד אנטריקוט, כבש, נתח קצבים, עראיס ועוד.
ספיישלים מיוחדים, נתחי ואגיו (אוסטרלי) או סלייסים של אנטריקוט בפיתה.
טעימה ממה שאכלנו:
רצועות בשר ואגיו (אוסטרלי) בתוך פיתה, עגבניה, בצל ופלפל חריף צלויים על האש, סלט כרוב לבן קצוץ, טחינה ועמבה. לא ממש הרגיש לי כמו ואגיו, הבשר היה סטנדרטי למדי.
החבר שאיתי בחר בקבב שהיה עסיסי וטעים, מסתר שה מה שהייתי צריכה לקחת גם.
עוד על חינאוי בפיתה תוכלו לקרוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחב'רה