לערב ראש השנה אצל אמי בצפון הזמנתי פינוקים מזוטה – מעדניה בגליל, מעדנייה אינטרנטית מהגליל עם משלוחים עד הבית.
כשמתחשק לי לעשות קיצורי דרך במטבח אני פשוט מזמינה את מיטב הדליקטסים מהגליל, דבר שחוסך לי המון עבודה במטבח, הרי אני רב היום מחוץ לבית וכשאני בבית אני רוצה לתקתק ארוחה בזריזות. זה כיף להשתמש ברטבים שהם מכינים או פשוט לאכול אותם ככה עם כפית, כמה נפלא!
האנשים הנפלאים של סטודיו אוכל – בית ליצירה קולינרית בגליל אמונים על מוצרי מעדניה וקולינריה מגוונים, מעניינים ועונתיים.
לארוחות שלהם ובמעדנייה משתמשים בחומרי גלם טריים ביותר, דגים מעכו, גבניים מקומיים, קצבים- גידול מקומי, יקבי בוטיק מהגליל, ירקות טריים מהגינה של הסטודיו, תבלינים מיוחדים ועוד.
הכל מתחיל עם חיוך ואיזה אלכוהול ליד (:
כל המוצרים בעבודת יד, ללא חומרים משמרים.
הזמנו לחם סלק, מחמצת עבודת יד יחד עם כדורי לבנה בשמן זית, כמה טעים.
רביולי טרי במילוי ארטישוק שהכנתי רוטב זריז, שמן זית, שום ולימון.
פסטה עם הפסטו נענע וקצת שמנת, פשוט נהדר.
ממרח ארטישוק שמככב אצלי בסנדוויצ'ים המפנקים בעבודה.
ריבת פטל ומרשמלו ענני יוזו ופטל חמצמצים, טעימים ומיוחדים.
מוס עוגת גבינה בצנצנת זכוכית עם קרמו פיסטוק עשיר וטראפלס בוטנים, ואוו כמה שאמי ואני התענגנו.