מוד לחניקלי וחאצ'פורי הגענו למסעדת טש וטשה, חמארה שוקקת חיים במתחם התחנה בתל אביב. בתפריט מאכלים מאפים גרוזיניים אותנטיים, מבחר בשרים שנצלים בגריל לצד תבשילים אותנטיים ועוד. בערבים מתקיימים פה מופעי ריקודים סוערים עם רקדנים גרוזיניים בליווי אלכוהול, אוכל אותנטי והרבה מצב רוח טוב.
טעימה ממה שאכלנו:
חינקלי נהדרים, כיסונים במילוי בשר ומרק שמתפוצץ בפה, כמה נפלא !
חצא'פורי אצ'רולי, מאפה צורת סירה ממולא בתערובת גבינות, ביצת עין וחמאה מעל.
הוראות הפעלה, מקשקשים עם המזלג את ביצת העין יחד עם הגבינות והחמאה דבר שיוצר תערובת טעימה ועסיסית וכל שנותר זה לבצוע במאפה ולנגב עם המילוי של הגבינות.
עוד על טש וטשה תמצאו בבלוג שלי- טועמת ורצה לספר לחב'רה