מעבר דירה זה אף פעם לא דבר קל , בין כל סידור הארגזים התפניתי לכמה דקות להזמנת אוכל ביתי מידיים של אבא. מדובר על אוכל שיוצא ממטבח רפאים-טרנד חדש שהגיע מארה"ב ובו שני שפים ומסעדנים בעל רקורד ונסיון מעל 20 שנה במצטבר במסעדות הכי שוות ב בארץ ובחו"ל. אז למה לי לבזבז את הזמן בללכת לסופר, לערוך קניות, לבשל ולהתעסק עם הכלים שיש אוכל כזה נהדר במשלוח עד הבית.
המנות שהגיעו הן גדולות וביחס למה שמתמכר היום בתל אביב ובמחירים סבירים.
טעימה ממה שאכלנו:
קציצות דג מרוקאי נימוכות ואווריריות ברוטב אריסה אדום עם פלפלים, חומוס,כוסברה ושום, כל שניתן זה לקחת חלה טרייה , לבצוע אותה ולנגב את הרוטב.
סלט עם כרובית צלויה בטחינה הר ברכה, שקדים קראנצ'ים מעל ווינגרט שום שאטה, היופי שבפשטות, מנה פשוטה וטעימה.
קוסקוס דק ומרק ירקות עשיר, אוכל שהכי מזכיר לי את הבית, מנה שהכי מנחמת בערב קר. קוסקוס דק עם מרק שופע בירקות שכולו בריאות בצלחת.
סופריטו אונטריב, קדירת בשר חמה ומנחמת עם סירות תפוח אדמה מזן באטר. הבשר תחילה טוגן עם תפוחי אדמה לפני ובושל כל הלילה בבישול ארוך.
התוצאה, התבשיל ארומטי,הבשר רך ועסיסי שהתפרק בקלות עם המזלג בלי צורך אפילו להשתמש בסכין בכדי לחתוך אותו.
קינחנו בטירמיסו נהדר שהגיע נדיב בגודלו וטעים במיוחד !
תוכלו לקרוא עוד על ידיים של אבא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה