'זמן קורונה' מנע ממני הגעה למקומות בילוי חברתי- מחשש ברור ומובן.
מזה תקופה ארוכה שלא פקדתי את המסעדה האהובה עלי בירושלים: 'מדיטה'.
הגעגועים למנות בשריות טעימות לחך, מלבבות העיניים ועשויות בקפידה מחומרים משובחים- גברו על כל הגיון צרוף…
וכך 'נחתתי' היישר במסעדה (יחד עם חברה טובה שהגיעה מחוץ לעיר- במיוחד).
צוות גדול של מלצרים חיכה שם, מוכן לשרת אותנו באדיבות בלתי פוסקת!
אחד מבעלי המסעדה הרהיב עוז, פסע לעברי ואמר:- הרבה זמן לא היית פה.. תודה שבאת-.
ראיתי את הכרת הטוב בעיניו ואת הערכה לכך שלמרות ועל אף המצב- הגעתי.
וקצת על המסעדה:
בכניסה למסעדה ממוקם המטבח בקונספט ייחודי בו ניתן לראות את הטבון הענק ממנו יוצאים מאפים חמים וטריים, שם גם ניתן לפגוש את השפית החרוצה והמסורה (שנמצאת שם כבר מס' שנים) יחד איתה, חברי הצוות שמתקתקים עבודה ומוציאים מנות מעולות.
במסעדה, פינת בר שניתן לשבת בה ו-2 אולמות מרכזי ופנימי .
העיצוב מקורי ונעים לעין, בין השאר בגלל מסגרות הענק שתלויות על הקירות ומתוכן מפציע אזוב ירוק וחי !! קסם אמיתי!
המוזיקה במקום שלווה ותורמת לאווירה.
בזמן שהמתנו לקבלת ההזמנה לשולחן- נערכה במקביל בריתה באולם הפנימי.
אורחים זרמו, ומרגע זה החלה שיירת מלצרים משנעת בזה אחר זה מנות מושקעות שהונחו על מגשים ענקיים- לכיוונם.
ואנו- למנות הפתיחה הזמנו:
פוקצ'ה, שהגיעה חמה, תפוחה ובוהקת ממשיחת שמן, חרוכה בקצוותיה.
אליה התלוו מטבלי הבית ביניהם: מחמצי ירקות, טחינה, וקרם חצילים יחודי להם ומעליו- זילוף עדין של סילאן.
קרפצ'יו הבשר הגיע פרוס דק דק, ומעליו שברי שקדים מסוכרים ועלים ירוקים.
פטה הכבד היה מעודן ונימוח בפה. הוא לווה בריבת עגבניות מופלאה וטוסטונים קריספיים.
למנה העיקרית הזמנו כבדי עוף בקרם ערמונים מעל מחית בטטה וסטייק אנטריקוט, במידת עשייה מדיום וול. הבשר היה רך, עסיסי, מלא במיצים וטעים טעים!!
התענגנו על כל ביס!
לכל זה נלווה השירות האדיב והאכפתי.
תמיד אחזור לשם.
רק אל תשכחו ביציאה- להודות לצוות שאמון על המנות המרטיטות הללו. הם שם, והם רואים אתכם…