נדמה לי שלא ימאס לי אף פעם ממבול המשלוחים המתוקים שצצו לאחרונה כמו פטריות אחרי הגשם בתקופת הקורונה. נתקלתי במקרה בעמוד של מיכל סרי, קונדיטורית בוגרת בית הספר בישולים שיצרה מגוון רחב של קינוחי כוסות אישיים בוטיקיים. רק מהמראה של הקינוחים אפשר להבחין באסטטיקה, ביצירתיות, בקסם ייחודי ושיק אירופאי והטעם הוא בכלל מופלא!
טעימה ממה שאכלתי,
טארט לימון, בצק ברטון, קרם לימון מרנג שרוף. בטארט לימון פה, מדובר על שילוב נהדר בין בצק חמאתי פריך לקרם קרם לימוני חמצמץ ומרנג קצפתי שמתמוסס בפה.
שוקולד לוז, פרלינה לוז, קרמבל קקאו, קינוח שוקולדי קלאסי טעים וממכר.
קינוח גבינה פקאן, בצק פריך, מוס גבינה, ברולה פקאן. יש לי חולשה לעוגות גבינה, תמיד אהבתי אותן ולא יכולתי לעמוד בפניהן. משהו בקרמיות השמנתית הזו והמרקם העשיר תמיד דיבר אלי. פה בגרסה של מיכל בתחתית הכוס ישנו בצק פריך, מוס גבינה עשיר וברולה אגוזי פקאן שמעניק את הקראנצ'יות המתפצחת הזו בכל ביס וביס.
אחלה קינוחים לפינוק בבית או בפיקניק בחוץ:
תוכלו להמשיך לקרוא על הקינוחים של מיכל סרי בבלוג שלי –טועמת ורצה לספר לחב'רה