בר מיצים חדש בתל אביב עם תפריט נשנושים חצוף וקטן


עדי עזרא פורסם ביולי 31, 2021
מסעדות

אחרי העבודה נפגשתי עם חברה בקז'ואל ב- מיצי מיאו  MiZi MeoW בר מיצים טבעיים וקוקטיילים חדש בתל אביב ברחוב קינג ג'ורג'.
המקום מלא בוייב שמח, אנרגיות קלילות ואווירה טרופית, בול לימי הקיץ החמים.

במיצי-מיאו תפריט אוכל קטן, חצוף וטרי שבא טוב ליד הדרינק, בין אם הוא אלכוהולי או וירג'ן סחוט ומשוקשק במקום.
גיוזות בעבודת יד, אגרול ירקות מטוגן, ספרינג רול – דף אורז מגולגל עם ירקות טריים או ירקות מאודים, שלושה סוגי טרטר במגוון רטבים וקערות פוקי שזה למעשה סושי מפורק בתוך קערה עם ירקות טריים ויש גם עם ירקות שבושלו.
טעימה ממה שאכלנו:
שתינו קוקטייל חמצמץ ורענן על בסיס ג'ין, תפוח ירוק ולימון.

ספרינג רול  טעים במיוחד מהמטבח הוויטנאמי שיצא לי להכיר את המנה הזו לראשונה מלפני עשור בהוטל מונטפיורי (לצערי לא הייתי במזרח הרחוק אבל אני כל כך מאוהבת במטבח האסייתי) ומאז אני מאוהבת במנה המטוגנת הזו. פה במיצי מיאו הספרינג רול במילוי סלמון קצוץ וירקות, כל כך קריספי וטעים !
הגיע עם רוטב מתוק, מלוח, חמוץ וחריף, רוטב אוממי, מלוח כזה ממכר.
גיוזות קריספיות בעבודת יד מטוגנות במילוי בשר בקר, עוף,פטריות, בטטה ואווז.

סגרנו את פינת הרעב עם קערת פוקי, מנה שמקורה בהוואי, מה שנקרא סושי מפורק על כל מרכיביו בתוך קערה. בחרנו עם קוביות סלמון נאות, אורז סושי וירקות טריים, בצל קראנץ' ,רוטב חריף אסייתי. מנה גדולה, טעימה, משביעה ומזינה.

עוד על המיצי מיאו תוכלו לקרוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחב'רה

אהבתם? שתפו!
אגרול ירקותבר מיציםגיוזותהפי האאורטרטר דגיםכשרמקום חדש בתל אביבסושי מפורקספרינג רולפוקיקוקטיילים
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

בר מיצים טבעיים וקוקטיילים חדש בתל אביב ברחוב קינג ג'ורג'. מקום מלא בוייב שמח, תפריט אוכל קטן, חצוף וטרי שבא טוב ליד הדרינק. מנות מהמטבח האסייתי כמו גיוזות, אגרול מטוגן, ספרינג רול, טרטר דגים וקערות פוקי. Happy Hour בימים א'-ו' בין 17 ל-19:00 1+1 על כל הקוקטיילים כשר, פתוח בשבת

8
שירות
8
אוכל
8
אווירה
8
אגרול ירקותבר מיציםגיוזותהפי האאורטרטר דגיםכשרמקום חדש בתל אביבסושי מפורקספרינג רולפוקיקוקטיילים
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום