הבקתה ברמות -רמת הגולן, מסעדה באווירה כפרית שעיקר התפריט שלה זה בשרים מיושנים שנצלים בגריל ובשרים מהמעשנה. היא גם פופלרית ונודעת בזכות ההמבורגר שלה לצד נתחי בשר עסיסיים כמו אנטריקוט, סינטה, צלעות טלה, קבבים עסיסיים ותבשילי קדירה.
טעימה ממה שאכלנו – ואכלנו (:
מסאחן מהמטבח הערבי בגרסה שונה סטייל הבקתה, מאפה עגול מעין פיתה עם רצועות אנטריקוט עסיסיות ומלאות טעם מהמעשנה מעל.
הזמנו מנה בשם "מעשנים ביחד", פלטת בשרים, בריסקט, אסאדו, צ'וריסו, ספרייבס טלה ואנטריקוט מהמעשנה שזו הדרך העתיקה לעיבוד בשר.
הבשר היה מצוין, ג'וסי מלא טעם.