זהירות התמכרות קשה!
אם יש משהו שאני ידועה בו, זה באהבתי הגדולה לגבינות, גבינות הן העולם שלי ואם הייתי השף אייל שני, גבינות היו העגבניות שלי.
ועכשיו, אספר לכם על מקום מיוחד במינו שנמצא בצומת כח בגליל העליון, במקום מושלם לעצירה בדרך לצימר שהזמנתם.
"משק הירש" היא מחלבת בוטיק מהממת וקסומה, שאת הגבינות שלה מכינים בהמון אהבה. את העיזים מגדלים כאילו היו חיות מחמד, בקיץ העיזים מטיילות בחופשיות בטבע ואילו בחורף נותנים להם קורת גג, ליטופים וברור שגם בטעם הגבינות את האהבה הזאת מרגישים.
מכל המבחר שהמחלבה מציעה אני ממליצה במיוחד על גבינת האייל- קממבר.
עלות הגבינה: 25 שקלים בביקור במחלבה עצמה, 26 שקלים ברשת "ניצת הדובדבן" סניף קרית שמונה.
היא מאוד שונה מקממברים אחרים שתנסו, עד כדי כך שיש סיכויי שתגידו "זאת לא גבינת קממבר, אבל זה מופלא". מעל יש מעטפת דקיקה ומבפנים יש מרקם קוטג'י מעט, עם טעם עדין של גבינת עיזים ומליחות מעודנת.
הגבינות מיוצרות ללא חומרים משמרים כלל, אחוזי השומן של הגבינה לא מופיעים על האריזה אך כשהגבינה כל כך טעימה, היא לא משאירה מקום בכלל לחשוב על קלוריות.
השף יונתן רושפלד גם גילה את הגבינה המופלאה הזאת לפני כמה חודשים ואף הזמין אותה לסלפי, לא פחות ולא יותר! כנראה שההתמכרות לא שייכת רק אליי יותר 🙂