אין על תל אביב בכלל ובפרט על מסעדות ואוכל רחוב טעים ומגוון. הפעם קפצנו אחרי העבודה ל- נויבי'ס דלי DELI של נויבי ,סנדוויצ'יה קטנה ומטריפה ברחוב יהודה הלוי המתחדש. איזור בו עדיין מתקיימות עבודות רכבת הקלה אבל מתחיל להראות יותר טוב ומתחילים לראות את האופק.
המקום בעיצוב פשוט, יש דלפק בפנים עם מספר מקומות ישיבה, ומקומות ישיבה נוספים בחוץ באוויר הפתוח. די הגיוני בסך הכל כי הם עובדים מאד חזק במשלוחים. עסק שהתחיל בקורונה שלא לדבר על מספר סגרים שעברנו אז ברור מן הסתם שיתבלט בתחום המשלוחים לאור המצב.
שף ארז נויברגר, שף צעיר שלמד קולינריה בקורדון בלו לונדון. ב-14 השנים האחרונות עבד במטבחים שונים, במסעדת "אנג'לינה" בהוד השרון ולפני כן כסו שף במסעדת "בלה" בצפון. ארז הקים את Noybie's מתוך שאיפה ליצור אוכל פשוט וזמין אבל גם מאד איכותי, עם טעמים קצת שונים וחומרי גלם מהמעולים שקיימים בשוק.
תחילה הזמנו בירה צוננת ועיינו בתפריט:
בתפריט מגוון סנדוויצ'ים שונים המוגשים בפרנה, לחם דגנים או רוסטיק (חצי בגט), כולם מושקעים עם מרכיבים ושילובים שנשמעים מצוין, יש גם תוספות חמות שמתלוות לסנדוויצ'ים, מנות ראשונות וסלטים.
פתחנו את הארוחה עם כנפיים בחמאת בוטנים, כנפיים רכות עטופות ברוטב חמאת בוטנים , שילוב טעמים נהדר של מלוח למתוק.
הוגש עם סלט קיסר.
שרימפס בטמפורה, ארבע יחידות שרימפס קריספיות, סלט קטן של עלי בייבי טריים, עגבניות שרי וגרעינים.
הוגש עם איולי צ'יפוטלה ורוטב קיסר נהדר. הנשנוש הקריספי האולטימטבי והמושלם לצד הבירות.
בתפריט סנדוויצ'ים משחתים כמו קורדון בלו מפורק, גבינת גאודה הולנדית ושינקן, בשר מפורק עם גבינת גאודה, אונטריב בבישול ארוך עם גבינת פיקורינו כבשים, ויש גם סנדוויץ' אנטיפסטי לטבעונים/יות שביננו.
היה קשה ממש להחליט בין המבחר המשגע. לבסוף בחרנו במנה עסקית שמוגשת כל היום.
סנדוויץ' פרגית טקסני חריף, איולי צ'ילי צ'יפוטלה, בצל קריספי, מלפפון חמוץ, עגבניה וחסה.
מדובר בעצם על סוג של טייק אוף לעוף מטוגן. ראשית, הסנדוויץ' בתוך הפרנה הוא ענק ומאד נדיב.
הפרגית טוגנה בבלילה שהעניקה מעטפת קראנצ'יות וחריפה לפרגית העסיסית והרכה. זה הגיע יחד עם איולי צ'ילי צ'יפוטלה חריף, בצל קריספי, ירקות טריים וחמוצים. כל המרכיבים השתלבו נהדר בתוך הסנדוויץ', הפרגית הקריספית והחריפה, עם שפע של רטבים וחמוצים, פשוט מעולה!!!
סנדוויץ' נוסף, סלופי נויבי'ס בפרנה. בשר בקר טחון מפורק, גבינת גאודה, בצל מקורמל, מיונז, ברביקיו, חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ.
סנדוויץ' עסיסי נוטף טעמים ורטבים. בשר טחון עטוף בגבינת גאודה שנמסה מעל, בצל מקורמל שהעניק טעם מתקתק, מיונז ברביקיו, ירקות טריים ומלפפון חמוץ. תערובת הבשר הרגישה כמו סמאש בורגר, יחד עם הגבינה והרטבים יצרו סנדוויץ' סקסי למראה ונוטף, כזה שמלכלך אותך בקטע טוב שכל הטעמים מתפוצצים לכל ביס וביס בצורה מושלמת.
לצד זה אכלנו תפוח אדמה קראנץ' טעים במיוחד, תפוח אדמה מטוגן, דרוס וקראנצ'י מפוצץ בתבלינים.
התפריט:
עוד כתבות אוכל תוכלו למצוא אצלי טועמת ורצה לספר לחב'רה