אוכל רחוב חדש ומסעיר בתוך נאן בתל אביב


עדי עזרא פורסם ביוני 24, 2020
מזון מהיר, מסעדות

אז הפעם אכלתי את ארוחת הצהריים שלי בסון ורון Saône and Rhône, דוכן אוכל חדש ומפתיע ברחוב נחלת בנימין פינת יהודה הלוי בת"א (איפה שהיה פעם הדים סאן סטיישן).

מאחורי הדוכן עומדים שני אחים, אופיר גוטמן שלמדה אצל פול בוקוז בליון (צרפת) שם התאהבה באוכל הרחוב של ליון, עיר קולנירית שמצד אחד יש בה מבחר מסעדות עם כוכבי מישלן ומצד שני תמצאו בה הרבה אוכל רחוב של מהגרים מצפון הודו. אופיר פתחה ביחד עם אחיה רותם גוטמן שניהל את מסעדת שילה וכרגע הוא האחראי על הצד הניהולי.

בתפריט מוגשות 3 מנות בתוך נאן (לחם הודי שטוח) קראנצ'י אשר נעשה בתוך תנור טנדורי: סון רון – פילה עוף במרינדה של יוגורט ותבלינים פיקנטיים. סון רון קבב – שפיץ שייטל וליה. סון רון כרובית – בטטה, עשבים וטחינה עטופים בכרוב ודפי אורז, המנה הטבעונית. שלושת המנות מוגשות בתוך לחם נאן תפוח ופריך ובתוכם שיפודים שיצאו מהתנור הטנדורי הלוהט כאשר אפשר לקבל את כל שלושת המנות גם בקערה במקום הנאן.

המקום קטנטן ,מקסים ובשירות עצמי, הם עדיין בהרצה והמחיר בהתאם- כל המנות מוגשות ב20 ש"ח ויעלו בהמשך ל-28 ש"ח, מחיר שכולל שתייה וסלטים.
כל המנות יוצאות במקום מתוך במטבח תנור טנדורי שבו צולים את שלושת המנות בתפריט. מתוך סקרנות הזמנתי שתי מנות, את העוף והקבב, מדובר על אוכל רחוב שמוכן יחסית מהר.

סון רון- פילה עוף במרינדה של יוגורט ותבלינים פיקנטיים. על הנאן (לחם הודי שטוח) נמרחים רטבים כמו פלפלים, יוגורט, יוגורט-טחינה, ירקות חתוכים, כוסברה ובצל מטוגן קראנצ'י. העוף במשרה היוגורט מעניק לחזה העוף עסיסיות ורכות. מנה המשלבת טעמים ומרקמים, חזה עוף רך, רוטב חריף, בצל מטוגן קראנצ'י וכוסברה שמרעננת את הכל. נפלא ! הנאן עצמו תפוח עם חריכה קלה והוא אוגר בכולו את כל הטעמים והמיצים של הבשר.

סון רון קבב – שפיץ שייטל וליה, שיפוד קבב המורכב משפיץ שייטל ושומן כבש, קבב מצוין, יחס טוב בין הבשר לשומן כך שהקציצה עסיסית ומלאה בטעם. הנאן ספג את כל הרטבים והמיצים שניגרו.

עם המנות מוגשים שני סלטים: פלפלים חריפים וכרוב מוחמץ וסלט שומר עם בצל סגול,בצל ירוק ופטרוזיליה לרענן את החך.

קינחתי עם טפיוקה וקוקוס במחיר 5 ש"ח, קינוח מתוק שסגר את הפינה והחשק למתוק.

אכלתי משתי המנות במקום ולקחתי אותם בT.A למשרד והמשכתי לזלול מהן בהמשך היום. גם כשהן היו קרות הן היו עסיסיות ומלאות בטעם. לסיכום, ממליצה בחום על Saône and סון ורון אוכל רחוב ישראלי בהשפעות הודיות, אוכל טרי, מלא בטעמים וזול !
עוד על סון רון תוכלו לקרוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה

אהבתם? שתפו!
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

ממליצה בחום על Saône and סון ורון אוכל רחוב ישראלי בהשפעות הודיות, אוכל טרי, מלא בטעמים וזול !

8
שירות
9
אוכל
9
אווירה
8
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום