בסופ"ש האחרון הפתעתי את אמי שגרה בקריות עם מארז של CHEF BOX מסטודיו אוכל בגליל, ארוחת שף גלילית במשלוח עד הבית. מנות יצירתיות, פתיחים, ראשונות, עיקריות וקינוחים מחומרי גלם טריים שהובאו כל בוקר מהשווקים החל מהדגה מהים של עכו, גבינות מגבנים מקומיים, בשר מקצבים עם גידול בקר מקומי, יינות מיקבי בוטיק מהגליל, ירק טרי מהגינה של הסטודיו, תבלינים ועוד.
טעימה ממה שאכלנו,
סנגריה אדומה זוגית שחימננו אותה קלות.
מטבלים וסלטים, כדורי לאבנה עבודת יד בשמן זית, עלי גפן על יוגורט סומאק: סלט סלק ברוטב וינגרט, חמאת שום שחור תוצרת עצמית מפוצצת בטעם וארמוטית, לחם מחמצת עגבניות, קרם חציל,לימון כבוש ועוד.
היה גם רוסטביף עגל ותפוחי אדמה צלויים בשומן בקר ותבלינים בטאבון:
במנות העיקריות, תבשיל חיטת פריקה, ירקות שורש ואוסובוקו-בשר טלה מפורק בציר בקר בבישול ארוך מתפרק על המזלג מבלי שנצטרך איזו סכין.
קינחנו עם מוס שוקולד חלב, בראוניז וקראמבל חמאה חומה, שהיה טעים וחתם את הארוחה הנפלאה הזו בול במקום.
תוכלו לקרוא עוד על CHEF BOX – מארז של ארוחת שף גלילית במשלוח עד הבית אצלי בבלוג טועמת ורצה לספר לחבר'ה