עולים לחניון הסנטר מכיוון בוגרשוב ומחפשים דלת צהובה, כבר תראו את המארחת שלנו בחוץ
בפעם הראשונה שקבעתי עם חברים ב"קאנטרי קלאב", לא הצלחתי להגדיר להם מה בדיוק מחכה לנו שם והאמת הופתעתי ביחד איתם כשעלינו את הדרך לחניון הסנטר ומעבר לדלת הצהובה כבר שמענו מעט מן המתרחש בפנים. החשאיות הזו, שכל כך מסתדרת עם אווירת הדיזנגוף סנטר אפפה אותנו מהרגע הראשון, אבל מהרגע בו נכנסנו, היה ברור שמדובר בחווית בילוי מסוג חדש.
המשקאות הגיעו אלינו מהר ולשמחתנו האיכות והמהירות בה הגיעו במהלך הערב לא הושפעה כלל מכמות האנשים שהלכה וגדלה ואיתה כמובן כמות השותים, ככל שהמשקאות זרמו, תהיתי- מי הברמן האלוף הזה ואיך יכול להיות שהכל "זורם", חלק כל כך? אחרי שסיימתי להחמיא לברמנים (המקסימים, אגב) הנה התשובה, לי באופן אישי זה גרם לקום ולראות בעצמי- הבר, אחד מתוך השלושה שקיימים במתחם כולל גם ברז קוקטייל, ממש כמו ברז בירה, המערכת נבנתה במיוחד למקום במטרה להנגיש קוקטיילים צלולים וטעימים מאוד במהירות, כשההכנה מתבצעת בצהריים ובערב הוא יוצא מברז,על מנת לספק משקאות איכותיים במהירות גבוהה.
המתחם כולל בר קוקטיילים, מסעדה המגישה תפריט אוכל מדהים שמשלב כמה סגנונות ומועדון. האווירה יוצאת דופן, מרגשת וחדשנית, חווית בילוי שלא נראתה עד כה ומשלבת מגוון עולמות.
"הקהל הוא כזה שיודע מה טוב כשהוא יוצא לבלות", אומר דניאל יפת, מבעלי המקום המכונים ה"סופרגרופ של אנשי לילה, אוכל ועסקים" וכולל את שחר קסמן (קלרה, קאליפסו), יותם שילה (דאבל סטנדרט, הונולולו), מוש בודניק (סושיאל קלאב, ספייסהאוס והונולולו), איתי בללי (איש עסקים מבכירי הסנטר), ערן צור (עו״ד ואיש עסקים), עידו אביב (פארוק בשוק, ראמה), שף תומאס זהר (הוטל מונטיפיורי, התאילנדית בהר סיני, קפה פופולר) ודניאל יפת (יח"צ, שיווק ויזם הפקות מוזיקה).
עיצוב המקום, משקף את אופי הקבוצה והחלום עליו התבססו חברי הקבוצה- שילוב בין העולמות ליצירת ערב שלם של חוויה. על הקירות תלויים שלטי ניאון זוהרים ליד צמחיה ירוקה ובריכות מים זורמים, כסאות קש זוגיים לצד כסאות בר גבוהים (עם משענת, יש לציין) בר ניו- יורקי לצד טיקי בר.
כך, ניתן להרגיש את הקהל, לראות לאן ואיך מתפתח הערב. פותחים בקוקטייל וארוחה, ממשיכים בשיחה על הבר או לצד בריכות הנוי המהממות מכל עבר ועד שעות הלילה בהן הופך הקאנטרי יותר ויותר למסיבה ומתמלא מוזיקה וריקודים כמו בקלאבים הגדולים באירופה והתוצאה- עולם שלם, תחת קורת גג, או יותר נכון- על גג אחד, ממש במרכז העיר.
המקום קיים כארבעה חודשים חודשים ובקהל תמצאו אנשים בגילאי 25-40 . במתחם מתקיימים אירועים מיוחדים פעמיים בחודש, או לפי תאריכים ואירועים מיוחדים לקבוצה.
שעות הפתיחה הן בימי שני עד שבת מהשעה 20:00 ועד אחרון הלקוחות וקיימת אפשרות לסגור מתחם/ שולחן לאירוע פרטי או להשכיר את המקום כולו לאירוע פרטי (בימים ראשון-שלישי או בצהריים בכל ימות השבוע).
נתראה על הגג?