את האוכל של איתי AKA "הגבוה" אני מכירה עוד לפני שהתווספה לו כתובת, מיתוג וסושיאל מנצח. (למה סושיאל מנצח? כי עד עכשיו אני זוכרת שהם יצאו עם "קבבת שבת", ומשתמשת בזה כדוגמה לעסק יצירתי שמעלה חיוך על הפנים, אפילו בפייסבוק בסוף שנת 2019)
ואני מאוהבת בכל ביס מאז ומתמיד.
בשביל תל אביבית שכמותי, להגיע לפרדס-חנה-כרכור ה(לא באמת)רחוקה זה אתגר, זה קשה וזה כמעט ולא קורה. אבל כש-זה קורה, תהיו בטוחים ובטוחות שהקבב של "הגבוה" יהיה אחד מהעוגנים של העצירה והטיול שלי. (כן, גם לנסוע לפגישות באזור נחשב כיום טיול בשביל תל אביבית שלא יוצאת מהעיר).
מעבר למקום המקסים, המתוק והאינטימי שהייתי עדה לשיפוצים ולהקמה שלו, ב"קבב ואחיו" יש נשמה.
יש אירוח מכל הלב, יש אוכל שנעשה באהבה, השירות פשוט מדהים, החברה אדירה ואם כל זה לא מספיק, זה כל כך כל כך כל כך טעים.
עם ספיישלים שמשתנים כל הזמן וביניהם – פקנייה, שייטל, שונדרה, צלחות של טעימות, עראייס, הקבב המסורתי, ביפבורגניון ועוד..
ויש גם תוספות וסלטים אלוהיים (הפוטטוס מדהימים!)
המחירים נגישים, האוכל ממכר!
המקום לא מתפנפן, לא מתאמץ להיות משהו שהוא לא, מרגישים שהלב במקום הנכון, שמדובר בעסק שהוא בית. ואני מתה על זה!
האנשים – הם אנשים אמיתיים, טובים, נחמדים ואנושיים, שרואים את האדם בצד השני ויעשו הכל כדי שתצאו משם שבעים ומרוצים, האוכל – כל כך טעים! אבל באמת טעים – כשזה שנשאר לכם הטעם שלו בפה גם ימים אחרי, שעושה לכם חשק לחזור שוב ושוב.
המקום *כשר* שזה מפתיע, אני יודעת, אבל לא פחות חשוב 🙂
אני באמת ממליצה לכם ללכת ולהגיע רעבים (מאוד!!) לא תתאכזבו.