ה-המבורגר של הצפון

קלומפוס הגושרים

נועם פריאנטה פורסם באוקטובר 17, 2020
מזון מהיר, מסעדות, נגישות, תמיכה בעסקים קטנים

שימו לב שימו לב, כתבה זו מיועדת במיוחד לאוהבי ההמבורגר.

כולנו מכירים מקומות טובים של המבורגר, אבל אני מוכנה להבטיח לכם שבקלומפוס זו רמה אחרת לגמרי.

קלומפוס היא מסעדת דיינר-אמריקאית לא כשרה (כן אני יודעת שלחלקכם זה דיל ברייקר) עם המבורגרים משובחים ואיכותיים במיוחד, אם אתם אוהבי בשר ועדיין לא הכרתם את המקום, אני מחוייבת להזהירכם כי אתם עומדים להתמכר.

המסעדה נמצאת במתחם "גן הצפון", באופן כללי אם לא הכרתם את המתחם הזה- רוצו אליו. יש שם המון מבחר קולינרי שווה. (מסעדות מדהימות ודוכנים מיוחדים. לדוגמא- דוכן שמכין בננה לוטי זה הדוכן האהוב עליי.)

הקטע המיוחד בקלומפוס הוא שהבשר כל כך טעים שלא חייבים להוסיף בכלל רטבים להמבורגר ואם לא הספיק לכם שהם מכינים המבורגר טעים ואיכותי בטירוף ואתם רוצים ללכת המבורגר עוד יותר מושחת- אז דעו שהמקום מציע מגוון רחב של תוספות המבורגר מטורפות כמו: חזה אווז מעושן, גבינת עיזים, בייקון, מיקס גבינות וכו…

ההמבורגר של קלומפוס  קרוב לשלמות, הדבר היחידי שהייתי משנה במסעדה הוא הצ'יפס בצד.

מצד אחד מרגישים שהצ'יפס מאוד טבעי ומצד שני הוא נהיה רך ומאבד מהקריספיות שלו מאוד מהר, למזלנו כשמזמינים ארוחה יש אפשרויות נוספות לתוספות בצד ההמבורגר חוץ מהצ'יפס, כך שהייתי ממליצה לכם לקחת תוספת אחרת וכמו שקלומפוס מומחים להמבורגר, הצ'יפס צריך להישאר למומחי הצ'יפס (מקדונלדס דה).

אהבתם? שתפו!
אוכל לא כשרדיינרהמבורגרהמבורגר טעיםהמבורגריההמבורגרייהמסעדת בשרמסעדת בשר איכותיתמסעדת בשרים טעימהמסעדת המבורגרים
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

רוצו לקלומפוס ותזמינו המבורגר, לא חייב תוספות או רטבים פשוט תזמינו ותוותרו על הצ'יפס, קחו סלט או פירה חלבי ואם אתם כבר שם אז תביאו לי גם איזה משלוח קטן, תמיד יש לי מקום בבטן לקלומפוס.

9
שירות
10
מגוון
10
אוכל
9
אוכל לא כשרדיינרהמבורגרהמבורגר טעיםהמבורגריההמבורגרייהמסעדת בשרמסעדת בשר איכותיתמסעדת בשרים טעימהמסעדת המבורגרים
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום