ללוש את הבצק

קפה ללוש בראסרי צבי תדמור, חולון

אריאל בא פורסם באוגוסט 5, 2019
מסעדות

בזמן הטיולים שלנו אנחנו אוהבים להכנס למסעדות אקראיות ברחבי הארץ, לאו דווקא לאלו המוכרות והמומלצות. קפה ללוש בהחלט ענה על הדירשה הזו.

קפה ללוש נמצא למרגלות קניון עזריאלי בחולון, ונורא קל לפספס אותו, בהנחה שתכנסו לקניון מבלי לחפש מסביב.
אבל כדאי שתחפשו!
בית הקפה המתוחם בגדר שיחים, מציע כ40 מקומות ישיבה בחוץ ועוד כ20 בפנים. בכניסה מוצבים קנקני לימונדה ומים קרים לרווחת המחכים בשעות העומס, וכל המסעדה מעוצבת בזיקה לטבע- ענפים ועציצים, בר רחב עם בקבוקי אלכוהול מוצגים לראווה על מדפי עץ גדולים סמוך למדפי עצים חטובים, כאילו מחכים להכנס לאח לחמם את האורחים. העיצוב מזמין ומואר, כמעט כמו הצוות המזמין.

את פנינו קיבלה המארחת שהושיבה אותנו בפנים ונתנה לנו תפריטים. עקב הזמן הקצוב והבטן המלאה רצינו רק נישנוש, רק איזה מאפה מפנק עם גבינה. בקטנה. עיני צדה מיידית את הפוקאצה פרמזן (45), בצק אוורירי עליו פוזרו בנדיבות עשבי טיבול והרבה הרבה פרמזן, מעל שכבת פסטו טריה וטעימה. השילוב היה מעולה, לא היה חסר דבר.

כמו כן לשתות בחרנו פרי שייק (39) ואייסקפה (21). הפרי שייק היה פירותי להפליא, הקפה קפא מעט יתר על המידה ונאלצתי לחכות שהגבשושים ימסו ויתערבבו.

מיד כשסיימנו לאכול פינו לנו את הצלחות והעבירו ניגוב על השולחן, נקודה חשובה מאוד בעיני, האסתטיקה והנקיון היו מוקפדים מאוד במסעדה, כל הכבוד.

המגוון בתפריט מעט לקה בחסר.

אם תהיו בחולון, ממליץ לכם בחום, אל תפספסו. המסעדה נגישה.

אהבתם? שתפו!
בית קפהבית קפה טעיםבית קפה מומלץחולון
אריאל בא אריאל, בן 21, מומחה איזי :) ברמן, מלצר, מנהל אירועים ומדריך סיורים לשעבר. קרניבור, חובב אוכל מהמטבח האמריקאי והאיטלקי, בעל ידע בתחום הקולינאריה ואלכוהול, יין וויסקי בפרט. אוהב אוכל טוב, טיולים ולגלות את כל המקומות הנסתרים. מחכה לתגובות והמלצות! לכל הכתבות של אריאל בא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

בקפה ללוש אכן יודעים איך ללוש את הבצק, אבל עוד יותר יודעים איך לגרום ללקוח להרגיש מוזמן. אוכל נהדר, שירות טוב, נקיון, מה עוד אפשר לבקש?

9
אוכל
9
שירות
9
מגוון
6
בית קפהבית קפה טעיםבית קפה מומלץחולון
אריאל בא אריאל, בן 21, מומחה איזי :) ברמן, מלצר, מנהל אירועים ומדריך סיורים לשעבר. קרניבור, חובב אוכל מהמטבח האמריקאי והאיטלקי, בעל ידע בתחום הקולינאריה ואלכוהול, יין וויסקי בפרט. אוהב אוכל טוב, טיולים ולגלות את כל המקומות הנסתרים. מחכה לתגובות והמלצות! לכל הכתבות של אריאל בא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום