עדיף למצוא קפטן אחר


נועם פריאנטה פורסם בדצמבר 30, 2020
מזון מהיר, מסעדות, משלוחים

השעה 1 בלילה, שעה קלאסית שבה מתגנב רעב לילי, אז אני והשותפה שלי חיפשנו מה פתוח בשעה כזאת (באילת) וכך הגענו ל'קפטן בורגר'.

לאחר התלבטויות, הזמנו סלט קפטן הכולל נאצ'וס, חלפיניו, גוואקמולי, חזה עוף שחייבת לציין שהגיע בכמות מכובדת, וארוחת צ'יקן הכוללת צ'יפס ושתייה.

המנות היו טעימות מאוד, גדולות ומשביעות.

לא הייתי מכנה את הארוחה כחוויה קולינרית ברמת מסעדת שף אבל זה בהחלט סגר את הפינה של הרעב הלילי שתקף אותנו.

השירות? פחות טוב.

העובדת שנתנה לנו שירות ככל הנראה לא הייתה 100% בפוקוס, ולא הורגש שיש אחראי משמרת שינהל את הסיטואציה.

במקום תפוזים קיבלנו קולה זירו כי כך היא כתבה בהזמנה וגם- לא שמו לנו סכו"ם בכלל. מי מזמין סלט ולא מקבל סכו"ם?

כשהתקשרתי להגיד זאת לנציגה, היא צחקקה לי בפלאפון כינתה אותי "חיים שלי" ואמרה לי שרק בעוד 50 דקות יוכלו להביא לי את התפוזים שהזמנתי.

ויתרתי על התפוזים וגם על חוויה נוספת קפטן בורגר.

יתכן ומדובר באירוע נקודתי, אך הייתי מצפה ממקום שמכבד את עצמו שיעסיק את האנשים המתאימים או לפחות יעניק הכשרה ראויה לעובדים שלו שיתייחסו לכל הלקוחות בכבוד.

ניסיתי להעביר את העניין הלאה ולא קיבלתי מענה.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

האוכל בקפטן בורגר טוב ומשביע. המנות גדולות והמחירים סבבה. אני נפלתי על אירוע פחות נעים מבחינת שירות ולא אחזור לשם מסיבה זו.

4
שירות
1
מחיר
9
אוכל
7
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום