שישי בראנץ' קליל עם חברות על אלכוהול ופיצות. הזמנו מ- רבקה סול פיצה Rebecca soul pizza שנפתחה לא מזמן בנמל תל אביב.
רוב הפיצות בתפריט עם רטבי הפסטה הקלאסיים של המטבח האיטלקי וגם פיצה אחת עם גבינת קדוש מצפת, מין פיוז'ן איטלקי ישראלי שורשי.
פיצה בסגנון נאפוליטני, עשויה מבצק מחמצת ביגה שעובר תסיסה מוקדמת והתפחה של 72 שעות מחומרי גלם איכותיים ביותר.
הפיצה נכנסת לטאבון לוהט ב-400 מעלות, ויוצאת שהיא חמה בעלת שוליים תפוחים ותחתית מעט קריספית שמחזיקה בצורה מיטבית את התוספות הנפלאות שעליה.
טעימה ממה שאכלנו:
פיצה פוטנסקה עם רוטב עגבניות איטלקיות, מוצרלה, אנשובי, שום קונפי, קלמטה, צלפים, פלפל חריף ואורגנו.
תחתית הפיצה דקה והשוליים שלה תפוחים, הבצק קריספי עם רוטב עגבניות טעים שהוא נוכח על הפיצה בשפע עם גבינת מוצרלה משובחת, אנשובי עם טעם מלוח דומיננטי שאני כל כך אוהבת, זיתי קלמטה ופלפל חריף.
אין יותר מנחם מפיצה, אהבה לפחמימות זו אהבה אמיתית.
ברוכה הבאה פיצה רבקה – אוהבות אותך (:
עוד על רבקה סול פיצה Rebecca soul pizza תוכלו לקרוא אצלי בבלוג טועמת ורצה לספר לחב'רה