ארוחת צהריים ברפאלו שבקריון, מסעדה איטלקית משפחתית ובקריון מדובר עצם על הגרסה הכשרה של מסעדת רפאלו האיטלקיה והמצויינת מקניון קסטרא שבחיפה. אני אוהבת לאכול פה בקז'ואל עם החברים והמשפחה, המנות טעימות ונדיבות בגודלן.
ברפאלו משתמשים בפרודוקטים מעולים מאיטליה כמו רטבי עגבניות של motti, אורטיז, קמחים ועוד.
טעימה ממה שאכלנו:
ארנצ'יני, כדורי ריזוטו במילוי גבינת מוצרלה ופטריות פורצ'יני, הונחו מעל קרם פרש, נגיעות עגבניות, פסטו וגילופי גבינת פרמז'ן מעל.
לזניה ורדא במילוי גבינות, פטריות צלויות, בצל, כרישה וקישואים ברוטב שמנת כמהין ואגוזי מלך. לזניה אשר מוכנת במקום מקמח איטלקי וביצים טריות, כפי שניתן לראות הלזנייה שופעת גבינות,רוטב וירקות.
עוד פרטים על הארוחה ברפאלו קריון ק.ביאליק תוכלו למצוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחב'רה