משלוחי עוגיות מושחתים ומיוחדים בגליל העליון!


נועם פריאנטה פורסם בפברואר 25, 2021
הורים וילדים, מסעדות, משלוחים, תמיכה בעסקים קטנים

היום החלטתי להיות הנסיינית שלכם לענייני עוגיות אחרי שצצה לי פרסומת של משלוחי עוגיות בקרית שמונה.

ההזמנה של העוגיות התבצעה דרך התכתבות בוואצפ, הקונספט של המקום די דומה ל"נייט קוקי" (מוזמנים להציץ גם בכתבה שפירסמתי עליהם), אך העוגיות מאוד שונות בטעם, בנראות ובמרקם שלהן.

העוגיות של שואו קוקיז היו יחסית מלוחות יותר, מתאימות לאנשים שאוהבים שילוב של מתוק ומלוח.

הבצק של העוגיות מאוד מזכיר, ומה שעושה את ההבדל בטעם היו התוספות אז לא אפרט לגבי כל אחת מהעוגיות-חוץ מהבננוטלה שבעיניי היתה מוצלחת יותר והתעלתה על נייט קוקי.

הבננוטלה מכילה חתיכות של בננה שנאפות ביחד עם העוגייה, מרגישים באמת את טעמי הבננה עם הנוטלה ולא משתלטים מידי.

אם הייתי יודעת מראש כמה העוגייה תהיה להיט, הייתי מזמינה מגש שלם רק של בננוטלה.

העוגיות שהזמנתי:

אוראו,בייגלה חמאת בוטנים, שוקולד מריר ומלח אטלנטי, בננוטלה, במבה קוקיז.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

שואו קוקיז בהחלט מומלצים, בעיקר בימי החורף הקרים. הגיע הזמן שגם תושבי הגליל העליון יוכולו להנות מעוגיות חמות שעושות מתוק בפה וטוב לנשמה.

9.5
שירות
10
מחיר
9
אוכל
8
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום