בתפריט משקאות קלים לצד מספר בירות כמו SINGA ,CHANG ,LEO , הייניקין וקרסלברג. אנחנו בחרנו להתחמם בערב קר עם ויסקי תיאלנדי שמוגש עם סודה, מסתבר שזה שכיח כך לשתות ויסקי בתיאלנד אז זרמתי עם זה.
על השולחן היו ערוכים כבר הרטבים:
דבר ראשון שכולם מזמינים במסעדה תיאלנדית זה הסום תאם (סלט פפאיה ירוקה חריף) אבל אני מעדיפה תמיד את סלט הנאם טוק כי הוא תמיד כ"כ פרשי, רענן וכייף כזה להתחיל איתו את הארוחה. אז גם פה פתחנו את הארוחה איתו. סלט נאם טוק, סלט סינטה קר, חריף, נענע, בצל, סינטה, גרגירי אורז קלוי וטחון ורוטב דגים. סלט שמורכב מחתיכות סינטה עם עשבי תיבול, בצל סגול, גרגירי אורז טחון קראנצ'ים והרבה חריף, פשוט מעולה !
עוד בתפריט המנות הראשונות, אגרול צמחוני, סום טאם- סלט פפאיה חריף, לאב גאי-סלט עוף קצוץ ונאם טוק – סלט סינטה קר, חריף.
המשכנו עם מרק טום יאם- עוף/טופו/פירות ים, חריף, פטריות, עגבניות, בצל, צ'ילי פסט, כפרי ליים, גלנגל, למון גראס וכוסברה שהיה חריף, טעים ומחמם.
בתפריט מנות העיקריות תמצאו בשר, עוף ופירות ים שמוגשים על אורז ויש כמובן מנות מוקפצות עם נודלס. אנחנו בחרנו לחלוק למנה עיקרית את הפאד קפאו, עוף/בקר/פירות ים, בזיליקום, שום, צ'ילי, רוטב צדפות, שעועית תיאלנדית (בעונה), מוגש עם ביצת עין מעל האורז.
אנחנו בחרנו בפאד קפאו עם בשר טחון שזה סוג של "בולונוז" תיאלנדי. המנה הייתה חרפריפה בטעמה והוגשה עם פטריות שימאג'י כי השעועית לא בעונה, אורז ומעליו ביצת עין שהותקנה כהלכה שהחלמון שלה היה נוזלי, הוסיף צבע וטעם נוסף למנה.
תמיד כייף בשוק הכרמל, ועוד יותר לכייף לגלות מקומות קטנים ואותנטיים:
עוד על מסעדת Onauma אונאומה בשוק הכרמל תוכלו למצוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה