המסעדה הטבעונית שהתעלתה על עצמה

גודנס המלך ג'ורג' 32, תל אביב יפו (גן מאיר)

עדי עזרא פורסם ביולי 9, 2023
טבעוניזי, מסעדות

טוב זה לא סוד שלאחרונה נהייה לי metaless Monday או כל יום אחר קבוע בו אני לא אוכלת בשר וכדומה.
זה נהפך לטרנד שיצר תנועה כזו של אוכלוסיה שהם מפחיתנים שרוצים להוריד את צריכת הבשר, העוף, החלב והביצים מהתפריט ליום אחד מבלי שזה יפגע בשגרה הלא טבעונית שלהם בשאר הימים שלהם. גם אני לא הפכתי לצמחונית אלא אני פשוט מנסה לאזן ולצמצם את צריכת הבשר.
אז בבית אני מקפיצה נודלס עם ירקות וטופו ואם זה בחוץ אז לאכול במקום הכי שווה לאוכל טבעוני הלא הוא Goodness.
ביסטרו טבעוני וויק בתל אביב שהיה בקינג ג'ורג' ועבר לא רחוק משם על אותו הרחוב למקום גדול יותר, רחוב קינג ג'ורג' 32 מול גן מאיר.
בעקבות המעבר, שינה הדיינר את פניו למסעדה, בית קפה ומעדניה והתפריט התרחב.

במסעדה החדשה יש חלל גדול יותר עם מרפסת רחבה ומוריקה, די פינתית הצופה אל הרחוב. החזות נראית די שיקית ומזמינה, מאין קפה ביסטרו ומעדניה, להזמין כוס קפה בבוקר לצד כריך או מאפה, ובצהריים להינות מארוחה מושחתת. באופן כללי יש הרבה לתפריט מה להציע בכל שעות היום ועונה לחשקים השונים-  בין אם זה מושחת או אוכל בריא יותר.

בתפריט אפשר למצוא מנות בראנץ' -ארוחות בוקר המוגשות לאורך כל היום, מנות ללא גלוטן ומנות חדשות שמתכתבות עם טרנדים וחידושים בעולם הטבעונות.
תחילה הזמנו מיץ רימונים טבעי:

בחרנו בבוקר גודנס – אומלט על בסיס קמח שקדים ואורז עם בצל ירוק, מוצרלה קשיו ופטריות.במראה, נראה אחד לאחד כמו חביתה, בטעם דמה יותר לקרפ במילוי עשיר של פטריות, בצל ירוק ומוצרלה.
מילוי מאד עשיר של פטריות בשרניות ו"מוצרלה" – טעים מאד.

הוגש עם סלט אישי ומטבלים – הכל טבעוני כמובן: ציזיקי, גוואקמולה, טחינה, גבינת שמנת ועשבי תיבול וריבה ביתית, ג'בטה כפרית וטורטייה כוסמת (ללא גלוטן).

נאגטס פטריות יער ופורטובולו.
אני "משוגעת" על פטריות מכל הסוגים ואני גם מאוהבת באוכל מטוגן אז ברור היה שאשלב את שתי האהבות האלו נזמין את המנה הזו.
מדובר על נשנוש קריספי מצוין- פשוט מעולה! הפטריות קראנצ'יות מבחוץ, ומבפנים רכות ועסיסיות.
והרטבים שמוגשים ליד , הקטשופ והמיונז הטבעוני – מצויינים.

המשכנו עם דאבל סמאש בורגר – שני בורגרים עשויים במקום של רדפיין מיט בטעמי גריל עם מוצרלה, ההמבורגרים במשקל 210 גרם יחד.נכון זה לא בשר, והקציצה טעימה ואכן הרגישה כמו בשר אמתי, עסיסית ונהדרת (בניגוד להמבורגרים מפטריות ועדשים שמרגישים כמו לביבת ירק).
כל הקומבינציה שכוללת את ההמבורגרים, "גבינת המוצרלה הטבעונית" שנמסה לכל עבר, הרוטב, החמוצים והירקות – הכל עובד ביחד ומתרכז לידי ביס
עסיסי וטעים! 

לצד המנה נהנינו מהום פרייז תפוח אדמה ובטטה עם רוטב צ'ילי ו"שמנת".
side dish טבעוני וטעים, הרוטב מתקתק ונזל מעל תפוחי האדמה, יחד עם בצל ירוק וגרידת לימון.

לעוד  המלצות על אוכל וברים חפשו אותי בבלוג: טועמת ורצה לספר לחב'רה

אהבתם? שתפו!
מסעדהמסעדה בתל אביבמסעדה טבעונית
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

גודנס- מסעדה, בית קפה ומעדניה עם תפריט טבעוני עשיר ומקפד שהפך למוקד עלייה לרגל לטבעונים מכל הארץ. תמצאו פה אוכל מצויין - בין אם אתם.ן במוד לאוכל מושחת או לאוכל בריא יותר ומאוזן , המנות פה ממש מפתיעות, מעניינות וטעימות. לא ר-ק לטבעונים, אלא לכל מי שאוהב אוכל טוב. השירות נעים ויש מוזיקת רקע כייפית, בהחלט משב רוח מרענן ומהנה ביותר, בנוף המסעדות המקומי.

8.1
שירות
8
אוכל
8
אווירה
8
מסעדהמסעדה בתל אביבמסעדה טבעונית
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום