רסטרו בר בלוקיישן מטריף בטיילת בתל אביב


עדי עזרא פורסם בינואר 19, 2020
חיי לילה, מסעדות
  • ארוחת ערב עם חברים, שישה במספר בג'סיקה רסטרו בר שממוקמת ברחוב הרברט סמואל בטיילת תל-אביב, בלב אזור מלונות החוף של העיר. המקום משלב בין אוכל טוב לבילוי אלכוהולי. בנוסף לסניף הזה לג'סיקה רסטרו בר יש סניף נוסף בבאר שבע. תמצאו פה הרבה תיירים שמגיעים לעיר ללא הפסקה הרי היא תל
  • אביב (:

המקום פועל כבר עשור אז קודם על שאפו כי זה לא עניין של מה בכך במציאות המסעדנות בארץ.
נכנסנו לג'סיקה בערב חורפי וקר ונהנינו מאווירה חמימה במקום בזכות העיצוב המזמין ומוזיקת רקע עכשווית בווליום הנכון ולא רועש מדי. המקום מכיל מעל 100 מקומות ישיבה ובתוך החלל נמצא בר ומסביבו מושבים צמודים של כסאות בר מוגבהים ובסמוך פינות ישיבה עם ספות מפנקות. במקום שבעה מסכי פלזמה ומערכת סאונד מתקדמת וייחודית. בנוסף מתקיימות פה הופעות חיות ואירועים מיוחדים. בימי שני למשל מתקיימים פה ערבי "OPEN MIC" עם מוזיקה ב-LIVE.

בג'סיקה רסטרו בר תפריט מפתיע ומושקע, המנות אידאליות לשרינג והן בגודל בינוני, דבר שמאפשר להזמין מספר מנות לחלוקה בין מספר חברים או משפחה ולהנות ממגוון טעמים, מנות עם בשר, דגים וירקות.
בשני הסניפים, בתל אביב ובבאר שבע מבשלת האמא המרוקאית של הבעלים חלק מהמנות בתפריט, משובחים. בנוסף, בגס'יקה בר אלכוהולי עשיר במותגים מובילים.
פתחנו את הערב עם קוקטיילים מעולים, אני בחרתי ב-TIGER LILY – קפטן מורגן זהוב מתובל, ליקר פרלנום, סירופ אננס מתוק, מיץ לימון , אנגוסטורה ביטרס וסודה. קוקטייל חמצמץ מתקתק שהיה קליל וטעים. חברי בחר ב-INBARAK, ערק, אפרול , סירופ אשכולית אדומה, מיץ לימון, שמנת מתוקה וסודה.

אחת החברות בחרה ב-Jessica Honey Bunny – קוקטייל מתוק-חמצמץ המכיל מג'ין גורדון, מחית תות, סירופ למון גראס, מיץ לימון וביטר תפוז.

היינו שישה אנשים כאמור ובחרנו מספר מנות לשרינג , וכך טעמנו מהרבה מנות טעימות מהתפריט: לחם הבית – פוקאצ'ות טריות בליווי מטבלים, שמן זית ובלסמי, סלסת עגבניות עם חריף וחמאה.
סלט ארטישוק אלה רמונה – סלט עשיר, טרי וטעים המכיל עלי רוקט רעננים, עגבניות שרי צבעוניות, גבינת פטה, אגוזי מלך קראנצ'יים ובצל סגול.

סביצ'ה דג ים, צנון ,פלפל חריף, שומר, בזיליקום ויוגורט עזים, סביצ'ה שהורכב מחתיכות דג ים טרי, צנונית ושומר שפרוסים דק,פלפל צ'ילי חריף, יוגורט עזים רענן וטוסטונים. ברוסקטה טונה אדומה, בצל ירוק, צ'ילי חריף, הדרים ואיולי הדרים.

ברוסקטה עם קוביות טונה אדומה טריה עם איולי הדרים, שילוב טעמים מוצלח שיצרו ביס כייפי.

סיגר מרוקאי, סיגר פיקנטי, טחינה ירוקה וסלסת עגבניות פיקנטיות. סיגר הום מייד קריספי במילוי בשר עשיר וטעים שאמו של הבעלים הכינה והוגש עם מטבלים בדמות טחינה סמיכה וסלסת עגבניות פיקנטית.

שקדי עגל על הגריל סלט של כוסברה בצל סגול, צ'ילי אדום, פיצוחים קלויים איולי לימון וגרידת לימון. שקדים שנצרבו על הגריל וקיבלו את טעמי החריכה והיו נימוכים וטעימים. השקדים הוגשו על סלט עשבי תיבול רענן וטרי וזסט לימון שמאד מחמיא והולך בד"כ עם שקדים.

ברוסקטה פילה בקר, קשיו ושרי מקורמלים, סלט ירוקים פרש. על מגש מלבני לבן הוגשו שלוש ברוסקטות עם כמות נדיבה של פרוסות פילה בקר בצירוף סלט ירוק טרי ורענן עם עגבניות שרי מקורמלות שהיו לי מתקתקות למדי והעדפתי איזה רוטב או פלפל חריף ש"ירים" את המנה.

ניוקי ערמונים ו3 סוגי פטריות, מוקפצים בחמאה, שמנת ופרמז'ן. ניוקי עבודת יד שהיו נימוכים ואוורירים ברוטב קרמי טעים ועשיר של פטריות, שמנת, חמאה ופרמז'ן.

מרגז ים תיכוני, נקניקיות פיקנטיות, סלט שרי פרש, בצל ירוק, פלפל חריף וטחינה ירוקה. נקניקיות הום מייד חריפות שישבו על סלט עגבניות שרי, בצל ירוק וסגול בתיבול שמן זית, הרבה לימון , מלח ופלפל.

פילה לברק בקראסט פיסטוק על מצע ניוקי, אספרגוס, סלרי וארטישוק ברוטב שמנת. מרגישים שהדג היה טרי, דג בשרני , לבן ונימוח שצופה בקראסט פיסטוק קראנצ'י והוגש על מצע ניוקי הום מייד קלילים ורכים עם אספרגוס וסלרי נגיסים ברוטב שמנת עדין וטעים. מנה מעולה שחוסלה תוך שניות (:

פילה בר ים על בורגול ועדשים עם מריחת יוגורט עיזים. גם הדג הנ"ל היה טרי בשרו לבן ורך, הוא הותקן כהלכה כאשר העור שלו נותר קריספי והבשר בפנים רך. הדג הונח על בורגול ועדשים ומריחה של יוגורט עזים שהוסיף רעננות וקלילות למנה. שתי מנות הדגים היו מאד טעימות ומאד מומלצות !

גם הקינוחים במקום יוצאים בסגנון שרינג למרכז השולחן. קינוח שוקלדי ומלבי טבעוני שפחות התחברתי בטעם. מצד שני הייתה שם פאבולובה עם פירות יער מצויינת, קרם ברולה נהדר שנעשה במקום בתוספת טוויל תות. אקרוד סיום מתוק ומוצלח לארוחה מהנה וטעימה במקום.

כתבה זו נכתבה במקור בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה

אהבתם? שתפו!
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

רסטרו בר בטיילת תל-אביב, בלב אזור מלונות החוף של העיר. המקום משלב בין אוכל טוב לבילוי אלכוהולי, תפריט מפתיע ומושקע, המנות אידאליות לשרינג והן בגודל בינוני, דבר שמאפשר להזמין מספר מנות לחלוקה בין מספר חברים או משפחה ולהנות ממגוון טעמים.

8
שירות
9
אוכל
8
אווירה
8
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום