כשעושים מהלימון לימונדה


נועם פריאנטה פורסם בנובמבר 2, 2020
משלוחים, שופינג, תמיכה בעסקים קטנים

אז איך זה לגור בפריפריה הצפונית?

זה אומר המון טבע, מה זה המון טבע אתם שואלים? זה ללכת ברחוב בערב ולראות לפעמים חיות בר ממש לידך ולהתפלא מיופיים.

זה ללכת לנחל כל שני וחמישי עם כל החבר'ה ולהנות מהאוויר הנקי שיש לנו בגליל העליון.

ועד לפני המהפכה של לימונדה סטור, המשמעות של לגור בגליל העליון הייתה גם שאין הרבה אפשרויות למשלוחי אוכל טובים ואיכותיים עד הבית כמו בתל אביב כי הכל מרוחק, אם רצית להזמין משלוחי אוכל היה אפשר רק אוכל בינוני ורגיל מהעיר קרית שמונה שהיא עיר די מתה ומאוד פריפריאלית.

תקופת "הלימון" שבה אי אפשר להזמין משלוחי מזון מפנקים ואיכותיים עד הבית באיזור הגליל העליון תמה. מעכשיו, אנחנו נמצאים בתקופת ה"לימונדה סטור", תקופה שאוכל טוב מתל אביב מגיע אפילו עד מטולה. חשוב שתדעו גם שבעלי החנות מדהימים ויש להם אחלה שירות.

אז בתכלס, מה שיצא לי לנסות מהאתר:

גבינות הנוקד- גבינות בשלות מדהימות, אהבתי את גבינת "ענבר" במיוחד, זאת גבינה די קשה שמכינים עם בירה, יש לה טעם מיוחד וממכר.

מארזים של נייט קוקי- כן כן שמעתם נכון! מארז 12 עוגיות נייט קוקי שמגיע אליכם, יש בגרסא רגילה ויש גם טבעוני.

שוקולה- פרליני שוקולד נדירים, התפעמתי מכל ביס וממש התלהבתי שהלוק של השקית והקופסא של הפרלינים נראים כאילו שקניתי תכשיט יוקרתי.

גלידת בוזה- ממליצה על הטעמים מסקרפונה תאנים, סורבה קינמון וקרם בוזה זה פשוט שלמות.

פאלטאס- ארטיקים טבעיים שאני כל הזמן מזמינה, האהוב עליי ביותר זה בטעם ליצ'י ובעיניי הוא לוקח כל טעם אחר שלהם, תדמיינו שאתם אוכלים ליצ'י קפוא לאורך כל השנה. חלומי ולא נמאס לעולם.

יש עוד המון דברים שלא ניסיתי כמו מארז עלעלים רעננים, המארז הזה כולל המון מגוון של ירקות ועלים ירוקים למשל חסה סלנובה, עגבניות שרי מיוחדות, עלי קייל ועוד..

וכל זה במשלוח עד הבית.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

אם אתם גרים בעמק יזרעאל- ועד הגליל הגיע הזמן להפוך את הלימון ללימונדה ולהזמין לעצמכם דברים שיעשו לכם טוב לנפש ולגוף אל תפספסו!

10
מחיר
10
שירות
10
אוכל
10
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום