גלמפינג לא למפונקים!

גלמפינג אכזיב גן לאומי אכזיב, נהריה

נועם פריאנטה פורסם באוקטובר 26, 2020
אירוח ולינה, לייפסטייל, תחביבים ופנאי

אם חשקה נפשכם בחופשה נעימה במקום מפנק, ממוזג, כזה שקמים וישר צופים בנוף מרהיב עם ארוחות טובות וסביבה תיירותית טובה

גלמפינג אכזיב הוא לא המקום בשבילכם.

החוויה שלי לא היתה טובה, אך לחלקכם היא יכולה להתאים. הגעתי לשם יחד עם משפחתי ואולי זאת היתה טעות כי המקום מתאים יותר לקבוצות אחרות ופחות לטיולים משפחתיים.

חשוב שתדעו! באתר הגלמפינג כתוב שמדובר באוהלים ממוזגים- בפועל, באוהל יש בקושי מאוורר קטן וגם אותו לא מרגישים ויותר מכך, באוהל שקיבלנו היתה נזילה על הרצפה ובעיקר באיזור של החשמל.

חשוב שתדעו גם שהמקלחות, השירותים וגם המקרר והמקפיא משותפים עם כל האנשים שלנים בחוף.

מה שכן- הים יפייפה ומלא בחבורות של צעירים.

אז למי זה כן יכול להתאים:

זוגות צעירים שמחפשים חופשות יחסית בזול ואוהבים טבע.

חבורות של צעירים לא מפונקים שרוצים לחגוג על הים.

המזנון של הים מאוד יקר ואם תרצו לצאת ממתחם אכזיב כדי למצוא מסעדות בנהריה תגלו שגם שם אין מבחר קולינרי טוב. הלכנו למסעדת "פנגווין" שהיא נחשבת המסעדה הכי טובה בנהריה. האוכל שם ברמה מאוד נמוכה, אפילו הילדים בשולחן שלנו לא אהבו את המנות שלהם.

מתברר שבנהריה ממש מרגישים שאתה נמצא בשיא הפריפריה, הכל איך לומר? מעפן ולא מפותח עדיין.

אם הייתי חוזרת לשם? לא. אבל לא כי הם לא טובים- אלא פשוט כי המקום פחות מתאים לי ולסטנדרטים הגבוהים והמפונקים שלי.

אם בכל זאת אי פעם אחזור לשם- זה יהיה בעונות מעבר ולא בשיא החום.

באוגוסט למשל, זה סבל מיותר בעיניי כי מאוד חם באוגוסט ובמיוחד באוהל יהיה לכם חם ברמות כי המאוורר לא עוזר.

בשורה תחתונה אם אתם אוהבים טיולי טבע זה יכול להיות עבורכם פינוק, לכן חשוב לי ליצור את הכתבה הזאת על מנת שבאמת תבינו לאן אתם הולכים ותחליטו האם זה מתאים לכם או לא.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

לא מדובר במקום יוקרתי או נעים לאנשים שמחפשים חופשה רומנטית ומפנקת, המקום מתאים לחופשות של מטיילי טבע ואנשים לא מפונקים.

6
שירות
7
אווירה
7
אוכל
1
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום