הסופ"ש הלא כל כך קולינרי

מלון קיסר פרמייר תיירות חוף צפוני, אילת

נועם פריאנטה פורסם בינואר 26, 2021
אירוח ולינה

בחנוכה, אני וחבריי תכננו לקבוע סוף שבוע של חופשה מפנקת באילת בצל תקופת הקורונה

במהלך חיפושי החופשות ראינו עלון מעניין על סופ"ש קולינרי באילת המארח כמה מהשפים הטובים ביותר בישראל

אז החלטנו לבדוק את העניין

בתכלס, זה רעיון שיווקי אדיר והם בהחלט הצליחו למשוך אנשים אוהבי קולינריה לאילת בכך שהמלון הביא שפים מפורסמים שיעזרו בהכנת הארוחות.

אם כי השפים הכינו רק מנות בודדות מבין כל הארוחות שהיו בסופ"ש, כך שהמיתוג של "סופ"ש קולינרי באילת" לא היה נכון ולא הצדיק את המחיר.

זו הייתה חוויה מרגשת ומיוחדת שהשפים חיים כהן ויוסי שטרית הגישו לנו במיוחד את האוכל. הם היו מקסימים, אבל..

חוץ מהמבורגר הטלה המשוגע של השף חיים כהן שהוגש בארוחת ערב של יום חמישי ומהממולאים הטעימים של השף יוסי שטרית שהוגשו בארוחת ערב של שישי
הארוחות במלון היו ברמה מאוד רגילה כיאה לאוכל של מלון 3 כוכבים ממוצע.

שביקשנו תוספת למנות "המיוחדות"-  השף שם לנו תוספת בגודל של סיכה🤣

הסופגניות במלון היו יפות מאוד למראה אך ללא מילוי בפנים- למזלי בצעתי לפני שנתתי ביס על מנת למנוע אכזבה.

והסופגניה מבפנים:

הסופש היה נחמד אך לחלוטין לא הייתי מגדירה אותו כ"סופש קולינרי". הכל היה על טהרת הגימיק בלבד.

מבחינתי, כאשר מלון מפרסם שהסטנדרטים הקולינריים בסופש מסויים יהיו גבוהים הוא באמת צריך לעמוד בזה. אם מושכים אוהבי קולינריה לבוא- הם מצפים למוצר בהתאם.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

לא הייתי חוזרת למלון קיסר בשביל להתפנק, אני חושבת ש"הסופש הקולינרי" בהחלט גרם לי להבין שהרמה שלו לא הכי מפנקת ואיכותית שיש.

4.5
שירות
3
אוכל
5
מחיר
8
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום