אמנם לפני פעילות ספורטיבית לא מומלץ לאכול, אך גם לפני סקי, אני לא יכול לוותר על מעט מזון.
עלינו אם כך למג'דל שמס, למסעדה עליה קיבלנו המלצה- מסעדת ניסן.
מבנה המסעדה מזכיר מבנה דיינר ישן, כאשר מבפנים מייד תוכלו להבחין באופי הערבי של המקום בעזרת הטאבון הגדול הצמוד למכונת הקפה. המסעדה בעלת חלונות גדולים מהם ניתן להסתכל על השלג, ולבחור בין 15 שולחנות עץ גדולים ערוכים ומוכנים.
המלצרית הגיעה לאחר זמן קצת ארוך עם תפריטים וקנקן מים עם לימון ונענע, תוספת מרעננת!
התפריט מצומצם, אך כולל את העיקר: בוקר, ראשונות, סלטים, וכמובן המון מאפים מהטאבון וסוגי בשרים.
רצינו לטעום קצת חומוס טוב, ולכן אותו ביקשנו מיד, בזמן שהסתכלנו בשאר התפריט.
למרות ההזמנה המוקדמת, החומוס (24 ש"ח) הגיע רק עם המרק אותו הזמנו מאוחר יותר.
החומוס היה קר וניכר שלא טרי, לשמחתינו היה טעים למרות זאת, בעיקר בזכות הטיבול העדין שנעשה בטעם.
הפיתות שבדיוק יצאו מן הטאבון היו רכות וטעימות. את החריף קיבלנו בצד וטוב שכך, הוא היה חריף במיוחד! בנוסף קיבלנו צלוחית עם זיתים טעימים מאוד וחמוצים.
המרק בצל (29 ש"ח) אשר היה לטעמי מאוד מימי, הגיע עם גוש גבינה במרכזו, אשר המליח מאוד את המנה והיווה תוספת לא פרופורציונאלית למנה. סה"כ מנה טובה ביחס למחיר, וניכר שלא השתמשו באבקה.
המרק מוגש עם לחם טעים.
לעיקרית לקחתי סטייק סינטה (100 ש"ח) וביקשתי מידת עשיה מדיום.
את רצועות הסינטה (הנדיבות יש לציין) קיבלתי על מחבת לוהטת יחד עם סכין חיתוך וצימיצורי פשוט נהדר!
חבל רק שזה היה היילט המנה.
אתחיל ברעיון המחבת- כן זה מרשים לשמוע את הבשר מתבשל, וזה רעיון מעולה אם הבשר עדיין לא הגיע לרמת העשיה המדויקת.
אך מכיוון שאני גם צריך לאכול, הבשר ממשיך להתבשל ויצא שאכלתי סטייק אחד מדיום-וול ואת השני כבר וול לרמת הוול-דן.
רעיון נחמד אך ביצוע לא אחיד ולא משהו. חבל, התיבול היה באמת מעולה.
כתוספת בחרתי פירה (אשר דאגו לציין לי כי הוא מטוגן) אך לא ציפיתי לשניצל פירה..
למרות זאת היה תוספת מעניינת ועשויה היטב, עם רוטב מיונז-קטשופ.
המקום נגיש.
אהבתם? שתפו!
אוכלאוכל בצפוןבשרחרמוןלא כשרמסעדה בצפוןמסעדה בצפון הארץמסעדת בשריםמסעדת גריל
אריאל באאריאל, בן 21, מומחה איזי :)
ברמן, מלצר, מנהל אירועים ומדריך סיורים לשעבר. קרניבור, חובב אוכל מהמטבח האמריקאי והאיטלקי, בעל ידע בתחום הקולינאריה ואלכוהול, יין וויסקי בפרט. אוהב אוכל טוב, טיולים ולגלות את כל המקומות הנסתרים.
מחכה לתגובות והמלצות!לכל הכתבות של אריאל בא
אמנם המיקום נהדר והמחירים בהחלט לא רעים, אך רמת הביצוע של האוכל דורשת שיפור די דחוף. אל תאכלו לפני סקי, לא כאן.
7
מחיר
9
אוכל
2
מיקום
7
אוכלאוכל בצפוןבשרחרמוןלא כשרמסעדה בצפוןמסעדה בצפון הארץמסעדת בשריםמסעדת גריל
אריאל באאריאל, בן 21, מומחה איזי :)
ברמן, מלצר, מנהל אירועים ומדריך סיורים לשעבר. קרניבור, חובב אוכל מהמטבח האמריקאי והאיטלקי, בעל ידע בתחום הקולינאריה ואלכוהול, יין וויסקי בפרט. אוהב אוכל טוב, טיולים ולגלות את כל המקומות הנסתרים.
מחכה לתגובות והמלצות!לכל הכתבות של אריאל בא