המקום המושלם לאוהבי בשר

קולוני גריל דרך אלנבי 56, חיפה

עדי עזרא פורסם בפברואר 8, 2023
מסעדות

ארוחה קריניבורית כהלכתה בקולוני גריל, אטליז ומסעדת קצבים במושבה הגרמנית בחיפה.

מקום שכולו תאווה לחיך עבור אוהבי הבשר האיכותי והמשובח. שילוב מושלם בין הנתחים האדומים הנבחרים בקפידה על ידי קצב הבית, טעמם הנפלא והמענג, והמזלג הננעץ בהם כאילו נגע בחמאה, כשטריותם, עישונם ויישונם הנעשים במקום – הפכו לשם דבר בסצינה החיפאית ומחוצה לו.

הקונפסט של בעל המקום: "מן הקצב לצלחת", מביא תפיסה בה כל נתח זוכה למגע אישי, וצלייתו גלויה לעיני כל אורחי המסעדה.

המסעדה בתוך מבנה יפיפה מחופה אבן ירושלמית. כבר בכניסה מבחינים בוויטרינה ובה נתחי בשר רבים מיושנים.
האווירה במקום נטולת מניירות, מדברת בגובה העיניים, כשמוסיקת רקע מתוך שישה המסכים, מניעה את התנועה במקום ומוסיפה נופך נוסף לחוויה.

תמצאו בתפריט מנות הדגל במסעדה כמו בייבי צלעות טלה אוכף טלה, לונדון קאט ופילה עצם.
לצד פלטות בשרים מופלאות לחלוקה, המאפשרות לסועדים לטעום נתחים מגוונים.
נתחים לפי משקל כמו טומהוק, ניו יורק ופורטרהאוס, סטייקים, המבורגר, ויש גם מנות פתיחה, סלטים קלילים ואף מנות דגים ופירות ים.

תחילה שתיתי כוס יין לבן- שרדונה אלאמוס, קאטנה זאפאטה מארגנטינה.
28 ש"ח, מחיר סביר ביותר.
למה אני לא מוצאת כזה מחיר בתל אביב?

לפתיחה חלקנו קרפצ'יו פילה בקר, שמן זית, פלפל שחור גס טחון, שום קונפי, צלפים, בלסמי ומעט גירודי פרמז'ן וטוסטונים.
הסוד האמיתי לקרפצ'יו טוב הוא להשאיר לו את מרכז הבמה. אם מעמיסים עליו יותר מדי טעמים, הטעם של הבשר הולך לאיבוד.
פה הקרפצ'יו מצוין ואין יותר מדי התחכמויות סביב.

פראנה חמימה עם מטבלים סלסת עגבניות, חציל בטחינה וצ'ילי ירוק חריף.

המשכנו עם סלט קיסר, אחד הסלטים הכי אהובים ומפורסמים ולמרות שנהוג תמיד להזמין אותו במסעדות.
סלט קיסר – לבבות חסה, בצל סגול, פרמז'ן ואיולי צלפים.
סלט גדול, חסות טריות עטופות בלא מעט רוטב איולי צלפים טעים עם ענני פרמז'ן.

כשהגענו למנות העיקריות היה לי ברור שאזמין נתח אנטריקוט. אני אוהבת בשר שומני .
סטייק אנטריקוט, 350 גרם ובצלצלי שאלוט בצד.

נתח הבשר מצוין, אדום ורך, עבודת צלייה בגריל טוב, הבשר הוכן למידת עשייה מידיום מושלמת. הוגש עם פירה חלבי בצד.

בהמלצת המלצר החביב החבר שאיתי אכל נתח סינטה 350 גרם, במידת צלייה מידיום טובה. נתח הסינטה הפתיע לטובה שהיה שהיה כל כך רך.

השירות נהדר ומחוייך, האווירה הכי משפחתית ונעימה, הבשר טרי ומצוין.

לעוד כתבות על אוכל, מסעדות וברים תמצאו אצלי פה ב-טועמת ורצה לספר לחב'רה

אהבתם? שתפו!
אוכלי בשרבשר מעושן בחיפהמזללת בשר בחיפהמסעדה בחיפהמסעדת בשר איכותיתמסעדת בשריםקצביה
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

קולוני גריל - אטליז ומסעדת קצבים השוכנת במושבה הגרמנית בחיפה. מקום שכולו תאווה לחיך עבור אוהבי הבשר האיכותי והמשובח. במקום חדר יישון עם נתחי בשר הנבחרים בקפידה על ידי קצב הבית. הקונפסט של בעל המקום: "מן הקצב לצלחת", מביא תפיסה בה כל נתח זוכה למגע אישי, וצלייתו גלויה לעיני כל אורחי המסעדה. 

8.5
שירות
9
אוכל
8
אווירה
8
אוכלי בשרבשר מעושן בחיפהמזללת בשר בחיפהמסעדה בחיפהמסעדת בשר איכותיתמסעדת בשריםקצביה
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום