נפגשתי הפעם עם חברה אחרי העבודה ב-Alibi, בר אוכל אסייתי תוסס בלב תל אביב, ברחוב פרישמן 41 פינת דיזינגוף.
ב-Alibi חווית בילוי המשלבת מנות מהמטבח האסייתי, קוקטיילים מפתיעים באווירה צעירה וקלילה.
מקומות הישיבה בחוץ על כסאות עם משענת, ויש תנורים מחממים.
הגענו בשעה 18:00 בערב, ב-Happy Hour, בואו נודה שזה צו השעה כי רב המקומות העלו את המחירים אז כשאני מוצאת מבצע טוב ושווה אני רצה לספר לחבר'ה (:
נהנינו מתפריט ובו מנות סושי וקוקטיילים טובים במחיר משתלם, ימים א – ה + מוצ"ש; 18:00-21:00
-40% על האלכוהול ו-20% על האוכל.
בנוסף – בימים ש – ד', מבצע רול סושי ויין/בירה ב55 ש"ח בלבד!
שתיתי קוקטייל על בסיס ג'ין לימוני וחמצמץ, כמו שאני אוהבת הקבוע שלי:
בחרנו מספר מנות לצד הדרינק:
מומו נאפלי – שני כיסונים עבודת יד במילוי עוף חרפרף וטעים.
לא הבנתי למה לא מגישים 10 יחידות מזה?
פופקורן שרימפס וטופו בטמפורה ברוטב חריף מתוק.
נשנוש מושלם לצד הדרינק.
קונכיות חסה אייסברג, פפאיה קריסיפית, דג מטוגן בטמפורה, מנגו ,צ'ילי, כוסברה, נענע ורוטב תיאלנדי חמוץ מתוק.
המנה נראית כמו מנת נאמס שעטופים בסירות חסה , ופה המנה מזכירה קצת טעמים קאריביים בגלל המנגו ויש חריפות טובה מפלפל האדום החריף.
טוקיו בולס – כדורי אורז גדולים במילוי דג ספייסי קצוץ, על קרם תירס וחלב קוקוס קטיפתי.
סלט סאטה – חסה, מלפפון, כרוב לבן ברוטב סאטה – רוטב בוטנים, בצל ירוק ,כוסברה, נענע, בוטנים וקריספי שאלוט.
רוטב הסאטה על בסיס רוטב בוטנים הוא רוטב מצויין, נפוץ במטבחים של אינדונזיה, מלזיה ותאילנד, שם הוא מתבל בדרך כלל שיפודי שיפודים קטנים שנמכרים כאוכל רחוב.
בגזרת הסושי הזמנו סושי ספייסי טונה – אספרגוס, אבוקדו, מלפפון במעטפת טונה, צ'ילי ואיולי כמהין.
סושי עם דג לבן, מלפפון ,עירית במעטפת דג לבן, גרידת לימון וקריספי בזיליקום. אהבתי את הטאץ' הלימוני שהקפיץ טעמים והחמיא לדג.
רול נוסף – שרימפס בטמפורה, בצל ירוק, מלפפון אבוקדו במעטפת איולי וואסבי, ליים טרי וטוביקן שחור שמתפצפץ בפה.
כבר לא הינו לנו מקום לקינוח.
היה אחלה ערב, קוקטיילים טובים לצד סושי ב-Happy Hour סופר משתלם.
עוד כתבות על אוכל, מסעדות וברים ב- טועמת ורצה לספר לחב'רה