grilled cheese sandwich: דוכן חדש עם גריל צ'יז אמריקאי מטריף בשוק הכרמל

CheeseBar יום טוב 16, תל אביב יפו

עדי עזרא פורסם במאי 8, 2022
מזון מהיר, מסעדות

CheeseBar, דוכן חדש של grilled cheese sandwich כמקובל באמריקה – ולא זה לא כמו הטוסט הישראלי.
לטל בר, הבעלים, ניסיון רב של שנים במסעדנות, היא השתפשפה בהרבה תחנות במסעדות: במלצרות, בבר, בסרוויסים, כמנהלת משמרת וניהול מסעדות (עבדה ב-Aria ומאנטה ריי). לאחר שנה של עבודות מחקר וניסיונות, פתחה את ה"צ'יז בר" במושב עין איילה (באיזור חוף הכרמל) – פודטראק צבעוני עם מנות גרילד צ'יז כמו באמריקה: כריך גבינה מושחת שנצלה על הפלנצ'ה מתחת למשקולת מיוחדת עם גבינות, בשר וירקות.
ועכשיו החליטה להביא את הבשורה למקום הכי לוהט – שזה שוק הכרמל, ופה בגרסה מושחתת אף יותר, עם מנות המשלבות בשר וגבינות.

מהו בעצם ה-grilled cheese sandwich?
האמריקאים עורגים לפנקייקים של בראנץ' בסופשבוע ולסנדוויצ'ים במעדנייה השכונתית, להמבורגר, כמובן וגם לגרילד צ'יז סנדוויץ'- Grilled Cheese.
הקונספט: כריך גבינה שנצלה על הפלאנצ'ה מתחת למשקולת מיוחדת (תבנית מברזל יצוק), החלק החיצוני מקבל קראנץ' קריספי ובחלק הפנימי הכל נמס. הוא מורכב משלושה מרכיבים בלבד: לחם, גבינה וחמאה, וניתן להוסיף אינספור תוספות מושחתות.

במקום תפריט מצומצם ובו שלושה סוגים של grilled cheese sandwich, כולם על טהרת הגבינות בלחם מחמצת שנאפה במיוחד ועליו תועפות חמאה, תערובת גבינות ותוספות כמו תרד, בייקון, ביצה קשה ואף המבורגר מפורק. 

תחילה; שתיתי קוקטייל חממה – על בסיס סירופ ירוקים (הום מייד שטל הכינה), תפוז וקינמון בתוספת ג'ין וספרייט, קוקטייל קליל ומרענן.

בחרנו ב- Popeye Grilled cheese, לחם מחמצת, תועפות חמאה, גבינות נמסות, תרד בחמאה, בייקון קצוץ וביצה קשה.

לאחר מחיצת הלחם על הגריל, כאמור, החלק החיצוני מקבל קראנץ' ובפנים הכל נמס בצורה מושחתת.

הכריך מפוצץ בגבינות וחמאה – שילוב אלוהי – ועוד להוסיף על זה בייקון זה מושחת וטעם חלומי.

הוגש עם מלפפון חמוץ תוצרת בית.

בנוסף לקחנו גם All in grilled cheese – מנת גריל צ'יז חדשה שלא קיימת בחוף הכרמל. קציצת המבורגר מפורקת, שיתוף פעולה מושחת במיוחד עם הקצב בשארה חינאווי מהמבורגריית הולשטיין שנמצא בסמיכות, ממש ממול הצ'יז בר. הקציצה המפורקת נקלית עם בצל על הפלאנצ׳ה, צלויה בים של חמאה, עם המון גבינות ומלפפון מוחמץ הום מייד.

התוצאה: כמו סמאשבורגר, רק שבו הבשר הוא התוספת לגבינה.
כל כריך מוגש עם פרי עונתי, בכדי להקליל את המנה.

אז אם בא לכם מושחת וטעים כמו באמריקה, תגיעו לצ'יז בר ותאכלו את הכריך הכי מושחת, מנחם, חם, פריך ונמתח.

לעוד כתבות על אוכל חפשו אותי בבלוג: טועמת ורצה לספר לחב'רה

אהבתם? שתפו!
אוכל רחוב בתל אביבגריל צ'יזדוכן אוכל בתל אביבטוסט אמריקאימקום חדש בשוק הכרמלמקום לא כשר
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

2 תגובות לCheeseBar

  1. חוף הכרמל מתגעגעים לקולינריה המשובחת של טל.
    טוסטים נדירים וטעימים בטירוף.
    נגיע על שוק הכרמל כדי לאכול שוב את ה grilled cheese

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

ה-CheeseBar, דוכן חדש בשוק הכרמל עם מנות grilled cheese sandwich גרילד צ'יז כמו באמריקה. כריך גבינה מושחת שנצלה על הפלנצ'ה מתחת למשקולת מיוחדת עם גבינות, בשר וירקות. לא וזה ממש לא כמו הטוסט הישראלי. זה נשמע אמנם פשוט למדי, אבל זה מושחת, עשוי מחומרי גלם איכותיים, בצלייה מושלמת. הגריל צ'יס משלב הרמוניית טעמים ומרקמים, כל אלו יוצרים ביס חלומי מסנדוויץ' עסיס עם גבינות נמתחות.

9
אוכל
9
שירות
9
אווירה
8
אוכל רחוב בתל אביבגריל צ'יזדוכן אוכל בתל אביבטוסט אמריקאימקום חדש בשוק הכרמלמקום לא כשר
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

2 תגובות לCheeseBar

  1. חוף הכרמל מתגעגעים לקולינריה המשובחת של טל.
    טוסטים נדירים וטעימים בטירוף.
    נגיע על שוק הכרמל כדי לאכול שוב את ה grilled cheese

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום