כל ביס, מובחר! המבורגר בדרום - מומלץ בחום.


רז הרשקוביץ פורסם באוגוסט 31, 2019
מסעדות, מסעדות כשרות

מכירים את זה שאתם קמים בבוקר ויודעים שאין שום סיכוי שהיום הזה נגמר בלי שאכלתם המבורגר טוב?
אז אם אתם גרים בדרום, מטיילים או אפילו בדרך לאילת, כנראה שזה המקום שיענה על כל החשקים הלא מוסברים האלה לקציצה חמה בין שתי לחמניות, עם שלל תוספות.

השמועה אומרת שבדרום הארץ ישנו מקום קסום המבטיח להגיש המבורגר שכמותו עוד לא טעמנו, וכחובבת המבורגרים הבנתי שאין לי ברירה אלא להגיע ולבדוק את אמינותה של ההבטחה.
במרכז העיר דימונה, כן כן – זו עם הקרינה (כביכול 🙂 ), נמצאת מסעדת ה- Chef Burger אשר מציעה המבורגר על טהרת המינימליזם, בורגר קלאסי ללא תבלינים מיותרים בעל טעם בשר עשיר בלי יותר מדיי קשקושים. (בואו נעצור כאן, חייבת לקחת כמה ביסים, לצלם כמה תמונות ואז אשתף בחוויות)

אחריי שלקחתי כמה ביסים אפשר לדבר על החוויה, השירות ועל כל מה שקורה בתוך המקום המיוחד הזה (שאינו ידוע לרבים).
הבורגר מגיע בלחמנייה מתקתקה בתוספת רוטב איולי מיוחד והעובדה שאין תבילינים מיותרים רק מדגישה את טעמי הבשר העשירים של הנתחים הרזים והשמנים הצמודים לעצם, מה שגורם לבורגר להרגיש כמו סטייק איכותי בלחמנייה.

ועכשיו נתחיל מההתחלה, החוויה הקסומה התחילה במציאת חנייה בין רגע (אין כיף כזה, תודו שזה משדרג את החוויה בכמה רמות, הרי בנגב עדיין אין מצוקת חניות), הכניסה צבעונית עם אווירת שמחה, מוסיקה מרימה שלגמרי גורמת לך לרצות לרקוד ולשיר (ולא רק מהסיבה שעוד רגע הבטן שלך מקבלת המבוגר עשיר), בתוך רגע נחשפתי לתפריט ענקי הכולל את ג׳וסי לוסי, קרייזי לילי וספייסי כריס (כן, גם לי זה גרם לרצות את כולם להעמיס), ברגע שהלכתי לאיבוד, קיבלתי עצות המלצות ועידוד ומשם כבר הכל היה פשוט, מבלי לשים לב שעבר זמן ההמבורגר כבר היה על השולחן בתוספת צ׳יפס מיוחד מבטטות ומתפוחי אדמה ועם מעט פטרוזיליה קצוצה.

ואין מה לומר, כל ביס היה מובחר. הצ׳יפס היה פריך ולא שמנוני וניתן לשנות אותו לעוד שלל תוספות (הום פרייז, סלט ירוק, כדורי פירה או טבעות בצל) למרות שזה בניגוד להמלצתי 🙂

בתפריט ניתן למצוא מנות ראשונות כאשר המנה המנצחת היא סיגרים בעבודת יד במילוי בשרים.
בקשר לעיקריות נוכל למצוא בורגר בקר, אנטריקוט, טלה וקבב ולבחור גודל (S/M/L) בהתאם למצב הרעב, מלבד הבורגרים הרגילים ניתן לבחור בתפריט את המיוחדים, הכוללים שילובים נפלאים כמו פרוסות חזה אווז מייפל צ׳ילי ובצל מקורמל, נקניקיות מרגז, טחינה לבנה ורוטב צ׳יפוטלה, ועוד מגוון שילובים מפתיעים. ועל הבורגר ניתן להוסיף כמעט את כל מה שבא לכם (פלפלים, חזה אווז, ליה,שמנת פטריות, ביצה עלומה, סלט ביצים וגם את כל התוספות שאנחנו כבר מכירים).


אז אם גם אתם מתעוררים לכם עם אותו המצב, עם חשק עז להמבורגר מיוחד, שהשמועה (ועכשיו גם אני) אומרת שכמותו עוד לא טעמתם, הניעו את המכונית סעו לטייל בדרום הנפלא שלנו או לנפוש באילת ובדרך עיצרו במקום מקסים אשר במטבח שלו מחוללים ניסים, שם תפגשו בהמבורגר נפלא ואם תרצו אז גם ארוחה שלמה עם מנת פתיחה נפלאה צ׳יפס ושתייה.

אני לדרום כנראה אגיע יותר כי על המבורגר כזה גם בפעם השנייה אי אפשר לוותר.


** חשוב לציין שהמקום כשר

אהבתם? שתפו!
אווירהאוכלאוכל כשרדימונהדרוםהמבורגרהמבורגר בדימונההמבורגר בדרוםהמבורגר טעיםהמבורגרייהטיול במדברכשרמסעדהמסעדה גשרהמסעדה מומלצתמסעדת המבורגרים
רז הרשקוביץ רז, בת 23, תל אביבית-דימונאית. כותבת ביקורות, חוו"ד ותיאור של חוויות על כל מה שטעים, יפה ונעים בין העיר הגדולה, למדבר. תהנו :) לכל הכתבות של רז הרשקוביץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

אין מה לומר, כל ביס היה מובחר. המבורגר כשר, חוויה נהדרת, שירות מושלם - מומלץ בחום!

10
שירות
10
אוכל
10
מגוון
9
אווירהאוכלאוכל כשרדימונהדרוםהמבורגרהמבורגר בדימונההמבורגר בדרוםהמבורגר טעיםהמבורגרייהטיול במדברכשרמסעדהמסעדה גשרהמסעדה מומלצתמסעדת המבורגרים
רז הרשקוביץ רז, בת 23, תל אביבית-דימונאית. כותבת ביקורות, חוו"ד ותיאור של חוויות על כל מה שטעים, יפה ונעים בין העיר הגדולה, למדבר. תהנו :) לכל הכתבות של רז הרשקוביץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום