כל כך חסר לי בכל תקופת הקורונה הזו זה מפגש עם חברים במסעדות וברים על קוקטייל טוב ואוכל ליד אז החלפנו את זה פשוט ב-T.A מוצלחים. הפעם, המלצה חמה רותחת על David's Bakery, מאפיה גיאורגית משפחתית מקסימה שקיימת כבר כמה שנים בבת ים. אפשר לבוא ולקחת את המאפים והמאכלים במקום באיסוף עצמי, טרי וחמים או באופציה של המוצרים הקפואים להכנה בבית.
טעימה ממה שהזמנו במשלוח שהגיע חמים, טרי ונהדר:
חצ'פורי אצ'רולי, מאפה קלאסי מהמטבח הגיאורגי מפוצץ בגבינה עם חלמון ביצה כשמערבבים אותו עם הגבינות החמות – זה פשוט מעדן.
חאצ'פורי מגרולי קריספי נראה עגול כמו פיצה מבצק שמרים עם גבינות גרוזניות ומעל גבינת סולגוני -דומה למוצרלה, לחובבי הגבינות באקסטרים – שזה אומר – אני (:
אני "משוגעת" על דאמפלינגס, דים סאם, פלמיני בקיצור כיסונים מכל העולם. פה מדובר על חינקאלי,כיסונים מאודים במילוי בשר, הרבה פלפל שחור, בצל ,תבלינים וציר בקר. פשוט לוקחים ביס והכל מתפוצץ בפה, חלומי.
תוכלו לקרוא עוד על David's Bakery אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה