ושוב אנחנו בבית ובשגרת הקורונה הזו חושבים מה לבשל ומה להזמין בעיקר כי אנחנו עצלנים מדי ונגמרים כבר הרעיונות. מתוך שיטוטיי בפייסבוק נתקלתי בעמוד של Ghost kitchen שם נתקלתי בתמונות מרהיבות של המבורגרים עסיסיים מהבשר של מסעדת NG, מסעדת בשרים וותיקה ומצוינת מנווה צדק. ההמבורגרים לא רק שנראו טוב אלא הם מגיעים עם מבחר טופינג ושילובים מעניינים ויוצאי דופן מעל ההמבורגר, כמו תוספת שרימפס ושום בפפריקה ספרדית מעל שישר גרם לבלוטות הריר שלי לפעול ולהזמין מיידית כאן ועכשיו. ואני, אחת כזו שלא יודעת לדחות סיפוקים או שובע אז ביצענו הזמנה ולמזלנו אנחנו גרים בתל אביב כך שהמשלוח הגיע מהר וההמבורגרים נותרו חמימים ועסיסיים מוכנים לזלילה !
וכן אפשר לראות את אדום שוקו החתול מבקר המסעדות הנודע זומם על ההמבורגרים שלנו (:
ההמבורגרים לא זולים אבל הם בהחלט איכותיים מבשר בקר ורגיו בגידול מקומי במיוחד למסעדה ומאד משתלמים, שוב בהתאם לאיכותם.
בשביל לשמור על עסיסות הקציצה ולא לפגוע בלחמניה זה הגיע עם קרטון עגול שמפריד בין הקציצה הג'וסית ללחמניה. כך שהקציצה לא נגעה בלחמניה ולא נהייתה מושית וסמרטוטית. איך אומרים הצרפתים – SUPER !!!
BLUE CHEESE MUSHROOM, המבורגר עם גבינה כחולה מעל ופטריית מלך היער. הקציצה מצוינת, בעלת בעלת טעמי בשר חזקים. היא הורכבה מחתיכות גסות יחסית של בשר איכותי ועדיין למרות החתיכות הגסות עדיין תערובת ההמבורגר נותרה רכה ואוורירית. תוסיפו לזה גבינה כחולה דומניננטית בטעמה שאני כל כך אוהבת מעל זה פשוט מושלם !
GARLIC & SHRIMP, המבורגר בתוספת שרימפס ושום בפפריקה ספרדית מעושנת. אותה קציצה עסיסית עם שרימפסים שמנמנים ושום בפפריקה ספרדית מעושנת בריח של פירות ים משכר. לא נוספו להמבורגרים ירקות חיים וחמוצים, פייר לא ממש הרגשתי בחסרונם, הדגש והזרקור היה על קציצת המבורגר מבשר וואגיו מצוינת בתוך לחמניה רכה. עוד על Ghost Burger תוכלו לקרוא אצלי בבלוג טועמת ורצה לספר לחבר'ה