בראנץ' מפנק בSilo שאין שני לו

סילו פארק פרס, חולון

עדי עזרא פורסם בספטמבר 26, 2021
מסעדות

מסעדת Silo כבר מזמן הפכה למסעדת הבית שלי, אכלתי בה מספר פעמים בעבר עם חברים ארוחת ערב בסגנון איטלקי והיה טעים ונהדר כל פעם מחדש. המסעדה ממוקמת בפארק פרס בחולון, מוקד בילוי לסוגי קהל רבים. הפארק הומה אנשים, זוגות, משפחות וילדים והיה מזג אוויר נהדר ושמש נעימה שהאירה לנו פנים. המסעדה צופה לעבר האגם והמפל שבמרכזו והסועדים נהנים מאווירה מיוחדת.

עיצוב המסעדה בסגנון רטרו ובאווירה ביתית כולל הרבה צבעוניות, הרבה כלים שמעלים נוסטלגיה כמו קנקנים מפח אדומים עם נקודות לבנות, שימוש בערוגות צמחי תבלין שמשמשות כקישוט בכל החלק החיצוני של המסעדה.

במרכז המסעדה מוצב טאבון עצים שהובא במיוחד מאיטליה. לטאבון גם תפקיד מרכזי בהכנה של חלק גדול מהמנות שבתפריט, החל מפיצות ומאפים טריים אשר נעשים במקום. הכל איכותי ומתבסס על חומרי גלם טריים מהמובחרים.

מסעדת Silo בניצוחו של השף טל כהן מציעה בראנץ' איטלקי עשיר ומפנק. כשאנחנו חושבים על ארוחת בוקר ישראלית אנחנו חושבים על שפע ,מבחר גבינות, סלטים ומאפים בסגנון כל השפע שמוצאים רק בבתי מלון בארץ. לפני הקורונה נהנתי מאד מהבראנץ' בופה העשיר שהיה בסילו וכעת בהתאם להנחיות הקורונה כבר לא מתאפשר להגיש בופה אז יש בראנץ' מצוין עם מיטב המנות בטאפסים ישירות לשולחן.
הבראנץ' מוגש בימי שישי, שבת וחג מ-09:00-12:00 ועולה 109 ש"ח לסועד. 

הבראנץ' בסילו הוא מעבר ל"רק ביצים", מדובר על בראנץ' בוקר אקלקטי, צבעוני, מפתיע ומשתנה.
הוא כולל שני משקאות לבחירה, אני בחרתי בקפה קר וסנגריה לבנה.

תוך מספר דקות השולחן התמלא במטעמים: פוקאצ'ות מטאבון העצים, פיצאטה מרגריטה, לחם דגנים ובריוש חמאה.

מזטים משתנים לפתיחה ומנות ראשונות כמו: סלט ביצים, סלמון מעושן, גבינות- ברי וצ'דר, סלט חצילים מוחמץ, חצילים ברוטב רוזה עם גבינה בולגרית, פלפלים קלויים וגבינת פטה, סלט עדשים, לאבנה עם ממרח עגבניות מיובשות, אצבעות בורקס עלי פילו במילוי גבינת פטה, חומוס עם גרגירים מעל, חמאה רכה וריבת תפוחים ועוד.

בחרנו בשקשוקה עגבניות פיקנטית עם גבינת פטה מגוררת מעל. השקשוקה מהעגבניות הטריות הייתה טעימה, חריפה בצורה מעודנת והביצים היו עשויות כהלכה. הוגש עם סלט ירקות טרי ורענן.

לסיום מתוק הזמנו את הפרנץ' טוסט, חלת בריוש צרובה בחמאה מוגשת עם קרמל שוקולד חלב, קציפת מסקרפונה קרם אינגלייז ופירות טריים.
פרנץ טוסט מחתיכות בריוש שנצרבו בזיגוג קרם אינגלייז מתוק וטעים עם מסקרפונה בעלת טעם עמוק של גבינת שמנת במתיקות עדינה, כל ביס מהבריוש עם המסקרפונה חלומי.

היה כל כך מפנק וטעים שישבנו שם שלוש שעות דיברנו, שתינו, אכלנו, הזמנו ריפיל למאזטים והזמנו קינוח נוסף של עוגת גזר טובה :

התפריט:

אהבתם? שתפו!
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

מסעדת סילו האיטלקית ממוקמת בפארק פרס בחולון, מוקד בילוי לסוגי קהל רבים. המסעדה צופה לעבר האגם והמפל שבמרכזו והסועדים נהנים מאווירה מיוחדת. הבראנץ' בסילו עשיר, חוויה קולינרית ישראלית אותנטית ומכל טוב ארצנו. הבראנץ' כולל שני משקאות לבחירה, קוקטייל, קפה, מיצים, מאפים טריים מהטאבון הגדול שבמרכז המסעדה, שפע מאזטים, ומנות ביצים לבחירה.

8.5
שירות
9
אוכל
8
אווירה
8
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום