אמנם החורף עבר וגלידה לגמרי מזדהה עם שמשיות חוף ים ושמש.
אבל האמת? אצלי החשק לגלידה מתעורר דווקא בחורף כשכל כך קר בחוץ ואפילו גשום.
קבלו גלידרייה מהממת, שאחריי שתדרכו בה, לא נראה לי שתרצו לבקר באחרת.
שטפן- נמצאת ברחוב טשרניחובסקי.
הגלידות מיוצרות במטבח הקטן מאחור, שם מתחבא שטפן (הבעלים של המקום)
מעבר לזה שהוא בחור חם ומזמין גם תקבלו הסבר קטן על הכנת גלידות טבעיות אם רק תרצו.
הגלידות – הכל כך טעימות, מיוצרות אך ורק מחומרים טבעיים.
שטפן (שעשה הסבת מקצוע), למד באופן מקצועי על הכנת גלידה טבעית וזה לגמרי מתבטא בטעם, זו הגלידה הכי טעימה שטעמתי בחיי (ואני לא מגזימה).
המקום הקסום הזה מעוצב עד הפרט האחרון ונורא נעים להגיע לשם ורק לשתות קפה (למרות שאני אישית לא הייתי מוותרת על הגלידה).
יש שם טעמים קסומים ומיוחדים שאין בכל גלידרייה (גם טבעוניים), אני אכלתי וניל שקדים שהיה במרקם מושלם ועם טעם נהדר, וגם מחירים הנוחים לכל כיס.
ועוד משהו חשוב, אם כבר הגעתם עד לשם או אם אתם לא אנשים של גלידות בחורף ובא לכם להתחמם,
תמצאו בשטפן עוגות ועוגיות ביתיות שהוא מכין במקום.
והכי חשוב- שטרודל התפוחים, שאנשים מגיעים מרחוק כדי לטעום. שטרודל אמיתי מקורי שמרגיש שהוא לא מפה. עם בצק נפלא ומילוי חלומי.