רבות כבר נכתב על מסעדת טאיזו של יובל בן נריה והיא גם זכתה שנה אחרי שנה בתואר המסעדה הטובה ביותר .
אצלי אגב היא זוכה כל הזמן, המסעדה מעוצבת באופן מאוד יוקרתי.
שולחנות קטנים, בר נרחב עם מקומות ישיבה וגם חדר פרטי לקבוצות שחוגגות.
למרות הצפיפות של השולחנות – האינטימיות נשמרת.
אתמול ביקרנו בטאיזו שוב, הרבה מנות חדשות בתפריט וגם מנות מוכרות ואהובות (כמו הקונוסים שאת תמונתם צירפתי פה)
השירות כמו תמיד – מוקפד, המלצרים מייעצים לך איזה מנות לבחור עפ״י ההעדפות שלך.
אשת היין של המסעדה מגיעה לעזור עם תפריט היין, וחווית השירות נהדרת.
לקחנו 4 קונוסים – מתפוצצים בפה באלף טעמים.
בהמשך סביצה וטרטר טונה – נפלאים , פרשיים, תענוג.
למנות עיקריות – באטר ציקן , שפונדרה , נמס ומנה של בשר סרטנים שהפכו לרול נהדר.
כל המנות היו מצויינות, מגוון הטעמים היה מושלם.
היין היה יקר אבל נהדר.
לקינוח פלטה של היער השחור – מנת דגל של המקום וטבעונית!!
בטאיזו תמצאו מנות לכל טעם – בשר, דגים, צמחוני וטבעוני.
בדרך כלל אנחנו מזמינים מקום על הבר, ככה אנחנו אוהבים , אבל אתמול היינו ארבעה וישבנו ליד שולחן – נהננו מאד!
נכון המחירים לא זולים בכלל אבל החויה מושלמת.
השארנו 950 שח לא כולל טיפ, והבטחנו לחזור בקרוב .
בצהרים יש גם עיסקיות שוות
חניה במגדל לוינשטיין מסובסדת.
חובה להזמין מקום – תמיד מלא