אמנם היינו במלון הכל כלול עליו יש ביקורת בנפרד, אך בתפריט המלון לא היה בנדיקט, אז מיד חיפשנו באיזי מקום עם ארוחות בוקר כל היום. כך הגענו לברנז’ה, בית קפה ומסעדה הממוקם באיזור המסעדות והפאבים ממש מעבר לכביש ממול הים. המסעדה קטנה וביתית, בעלת מתחם ישיבה בפנים ובחוץ מתחת פרגולה. הקירות מקושטים בגרפיטי וציורי קיר יפים אפילו על הזכוכיות! אורי המלצרית קיבלה אותנו והייתה צמודה אלינו כל השהות בסבלנות ובחיוך. בתפריט המון אופציות מגוונות לארוחת הבוקר, כולל מילשייקים מושחתים עם בן וג׳ריז. בחרנו לשתות קפה קר (14₪), קנקן לימונדה (28₪), כמובן אגז בנוסח ברנז׳ה (שבשבילם הגענו) עם תוספת של חזה אווז (48+7₪), ובהמלצת אורי קוראסון פינוקים (42₪).
את קראף הלימונדה וכוסות קיבלנו מיד, לימונדה סחוטה במקום, טרייה, קרה ומתוקה. הקפה קר הגיע יחד עם האוכל בצנצנת חמודה יחד עם כוסית מי סוכר. הקפה היה טעים מאוד, טעם האספרסו הורגש ולא הוטבע בחלב או נשרף.
מנות הבוקר מוגשות עם סלט לבחירה, בחרנו אחד סלט ירקות קצוץ אשר הכיל ירקות טריים עם עשבי טיבול, שמן זית וטיבול עדין, פשוט וטעים; סלט עלים עם עגבניות שרי, רצועות גזר, פרוסות צנונית ובצל סגול עם רוטב ויניגרט חרדל, גם כאן הסלט היה טרי והרוטב העדין הוסיף מאוד. ביצי הבנדיקט העלומות מוגשות על פרוסת חלה קראנצית מרוחה בחמאה עם פרוסות חזה אווז מעושן עשירות בטעם. מעליהן רוטב הבנדיקט בטוויסט ברנז׳ה- שמנת תרד. המנה בנויה היטב, ניתן לראות שהושקעה מחשבה רבה במרכיבים, ולטעמי החזה אווז תוספת חובה למנה, המליחות שלו ושל החמאה מאזנת את המתיקות של הרוטב הטעים להפליא. הקרואסון החמאתי הרך מבפנים וקראנצי מבחוץ של ברנז׳ה נחתך לו באמצע, ונמרח בגבינת שמנת רכה ואורירית. מעליו הונחו רצועות סלמון מעושן שטעמם העיד על טריותם, בצל ירוק וביצת עין. ארוחת בוקר טעימה במסווה של קינוח מפנק! טבלנו את הקרואסון הרך ברוטב הבנדיקט והטעם פשוט נהדר, מומלץ לבקש מהרוטב אם לא הזמנתם. קוראסון הפינוקים פינק אותנו מעל ומעבר! אסיים ואציין שהביצים במנות היו במידת העשיה המושלמת, נוזליות אך לא רכות מידי ובכלל המנות בדיוק בגודל המתאים, לא תרגישו כבדים לאחר האוכל אך בהחלט תשבעו- את הקינוח לא הצלחנו לסיים!
טרם הקינוח קיבלנו קיסמים ומגבונים, והסיבה שאני מציין זאת היא כי המגבונים הוכנו במיוחד לברנזה, יחד עם איור של המסעדה! לקינוח אורי המליצה על קדאיף ריקוטה (36₪), קינוח גדול; שערות קדאיף דקיקות ומתוקות על מצע קרם גבינת ריקוטה שהייתה רכה מתוקה ואוורירית ממש כמו מוס. מעל הקדאיף זוגג בעדינות סירופ סוכר ופוזרו פיסטוקים קלויים שלהפתעתי לא היו יבשים כלל, אלא הרגישו ממש כאילו קלו אותם זה עתה.
המקום נגיש.