הי, אני רונה ואני מכורה לנינג. עכשיו תורכם לומר We love you, Rona .
אז כן, ממש ככה, מרגע שגילינו את המקום הקטן והמעולה הזה, אנחנו פשוט לא מסוגלים להפסיק, מזמינים משם פעם בשבוע אם לא פעמיים וממליצים לכל מי שרק רוצה לשמוע.
נינג מגדירה עצמה "המסעדה התאילנדית הכי אותנטית בעיר!" ועל כך אני לא יכולה להעיד, כי לא הייתי בתאילנד, אבל אני יכולה לומר שפשוט ממש ממש טעים שם!
ישנם נכון לעכשיו שני סניפים, בשוק הכרמל וליד הסנטר, ובקרוב עומד להיפתח סניף נוסף. אנחנו אוהבים לקחת טייקאווי ולאכול בכיכר הבימה או כיכר מסריק, ואין תענוג גדול יותר מלראות את הילדון, עוד לא בן 3, מחסל כמויות של טופו, ברוקולי ופלפלים ירוקים ואדומים.
עם היצע טבעוני ענק ותו של ויגן פרינדלי, נינג לא מאכזבת. עד כה, כל המנות שניסינו בנינג תמיד היו לנו טעימות, אבל הפעם הלכנו על שני הפייבוריטים שלנו:
פאד סי יו – מנה נהדרת של אטריות אורז רחבות וכיפיות עם ברוקולי, גזר וטופו;
קשיו נאט – מנה מעולה שמגיעה על בסיס אורז ומכילה קשיו, פלפל ירוק ואדום, בצל ירוק ולבן, גזר וטופו ברוטב מתקתק. אני ממליצה לבקש לימון בצד, זה תמיד מוסיף.
האוכל בנינג מעולה, המנות גדולות, טעימות מאוד ומתומחרות בצורה סופר הוגנת – 45 ש"ח למנה עשירה בכמות נדיבה של ירקות טריים וטופו איכותי. אני מעריכה במיוחד מסעדות שבהן הגרסה הטבעונית זולה יותר מהגרסה הבשרית. זה הגון והוגן כלפי מי שבוחר/ת לעשות טוב לבעלי החיים 😊
כל המנות בנינג גדולות, אבל המנות שמגיעות על בסיס אורז ענקיות במיוחד! בנוסף לקשיו נאט ולפאד סי יו לקחנו גם מנת צד של חמוצים מתקתקים (כרוב, גזר ומלפפון) בעשרה שקלים בלבד וסגרנו ארוחת ערב משפחתית לאבא, אמא וילדון ב100 ₪ עגולים. יצאנו שבעים ומרוצים כמו תמיד.
רוצים לנחש כמה זמן ייקח לנו עד ההזמנה הבאה מנינג? אני מהמרת שמעט מאוד 😊