שלג של חלב מתוק

סו בינג קינוחים קוריאנים בוגרשוב 106, תל אביב יפו

נועם פריאנטה פורסם באפריל 21, 2021
מסעדות

אחת העצירות הקבועות שלי בתל אביב היא בסו בינג, בהתחלה בפעם הראשונה היה נדמה לי כי הקינוח הגרנדיוזי למראה הוא שחיתות שאין כמותה ושאין סיכוי שאצליח לחסל בעצמי מנת שלג גדולה שכזו.

אז חשוב לי שתדעו שהמראה הצבעוני, הגדול והמפתה לא יטעה אתכם- שכן מדובר בקינוח שלג-חלב מתקתק ויחסית דל בקלוריות.

קינוח הבינג סו מאוד נפוץ במדינות אסייתיות ובעיקר בקוריאה הדרומית, שם הוא נמכר בטעמים אקזוטיים בעיקר.

"סו בינג" תל אביב החליטו לקחת את הקינוח הגאוני ולמכור אותו בטעמים שמתאימים לחיך מערבי

ואפילו יש להם גרסא ישראלית של בינגסו עם במבה, כן כן!

אפשר גם למצוא טעמים אקזוטיים כמו בינגסו עם אבקת פולי סויה או מאצ'ה- אבל אני מעדיפה להשאר עם הטעמים המוכרים והאהובים.

עוד משהו שניתן להשיג בסו בינג- גלידה סגולה משורש טארו וכן ניתן לקנות אותה בחצי קילו/קילו כמו בגלידרייה. הייתי חייבת לנסות אותה ובאופן מפתיע יש לה טעם קצת מאכזב של גלידת וניל בגביע של מקדונלדס, משוגע לגמרי, מה הקשר בין שורש טארו למקדונלדס?

אם עד עכשיו לא התחברתם לקונספט של קינוחי שלג גרנדיוזים חשוב שתדעו כי יש עוד חלק במסע

בנוסף לקינוחים המטריפים של סו בינג, הם מוכרים גם באבל טי ומשקאות אסייתים מדהימים!

המשקה האהוב עליי ללא שום ספק הוא משקה הליצ'י חלב.

מדובר על משקה חלב בטעם ליצ'י עם ג'לי ליצ'י.

הוא לא מתוק מידי והחלב משתלב טוב מידי בכל הסיפור הזה.

באופן מוזר הוא לא מופיע בתפריט המסעדה אלא רק בתפריט המשלוחים, לכן אם אתם מעוניינים להזמין אותו עליכם לציין את שמו.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

סו בינג מציעה מגוון של קינוחים מיוחדים בטירוף מהמזרח הרחוק ואם אתם בקטע של לחדש ולרענן לעצמכם את בלוטות הטעם פשוט טוסו לשם, התמכרות מובטחת.

10
אווירה
10
אוכל
10
מגוון
10
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום