הקוקטיילים הכי טעימים באילת


נועם פריאנטה פורסם בנובמבר 29, 2021
חיי לילה

באיזור התיירות הסוער של אילת ישנו בר קטן וצנוע, תמים למראה עם אווירה ביתית, אנשים יפים וקוקטיילים מטריפים.

נתחיל בכך שברגע שמגיעים ל"שמה שמה" מקבלים כל בליין כמו חבר טוב, תמיד עם חיוך ושירות יוצא מן הכלל.

המקום נמצא בקומה עליונה ויש צורך לעלות כמה מדרגות, הוא לא נמצא באיזור נראה לעין כך שמי שמגיע לשמה שמה זה או מקומיים או אנשים ששמעו על המקום לפני. אם כבר מדברים על האנשים, עד היום בכל הפעמים שהייתי היו בעיקר אנשים טובים ויפים וניכר שהאווירה של המקום מאוד בטוחה והברמנים מאוד אכפתיים.

יש אפשרות לרקוד חופשי על הכיסאות ועל השולחנות, אפילו חובה.

המוזיקה טובה ממש, סגנון משתנה, הרבה ז'אנרים.

עם כל הפלוסים של המקום גולת הכותרת היא הקוקטיילים של המקום, אני ממליצה במיוחד על קוקטייל בשם "צ'יצ'י ליצ'י" הוא לא באמת בטעם ליצ'י, יש לו טעם מתוק אחר שמזכיר סוכרייה מהילדות שלי.מעל הקוקטיילים נוהגים להגיש נשנושי פירות וזה פשוט כיף! אני הכי אוהבת ששמים לי את הענבים השחורים מעל כי הקוקטייל מקרר אותם ואז כיף במיוחד לנשנש אותם.

מרוב שאני אוהבת את המקום, כבר שתיתי את כל סוגי הקוקטיילים שלהם.

בתמונה: קוקטייל אננס כחול

קוקטייל אבטיח קיווי

הקוקטייל שאינו נגמר, יש דרך מיוחדת לשתות אותו, צריך לתת שלוק ממושך ואז למלא אותו מחדש בכל פעם שהוא מתרוקן קצת, נהיה לו צבע סגלגל יפייפה והוא טעים וחזק.

אהבתם? שתפו!
אילתבילוי עם חבריםברחיי לילה
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

ממליצה בחום למי שנמצא באילת לצאת ל'שמה שמה" מקום פינתי, רועש ופרוע עם אווירה ביתית ואנשים טובים.

10
שירות
10
מגוון
10
אווירה
10
אילתבילוי עם חבריםברחיי לילה
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום