מסעדת 85/15 בככר רבין בתל אביב, בראסרי בסגנון אירופאי , מנות אוכל מוקפדות שנעשות על ידי שף מוכשר, אלי שטיין במחיר שווה לכל כיס.
מקום ששווה להגיע אליו עם החברים ולפתוח שולחן עם מספר מנות לחלוקה כי המנות הן בגודל קטן ובינוני, שזה אידאלי לחלוקה.
טעימה מחלק מהמנות אותן אכלנו:
חזה ברווז על קרם שורשים וציר ברווז, נתחי פרוסות חזה אווז עסיסיות שהונחו על קרם בטטה ובציר ברווז.
פירוגי פיקנטי של גזר וכרוב, שמן זית, שמיר ופלפל שחור.
כיסונים דקיקים עשויים ללא דופי מהמטבח הסלאבי והמזרח אירופאי. כאן הם במילוי ירקות ונוכחות דומיננטית של פלפל שחור ברוטב חמצמץ עם שמיר.
טרטר דג אינטיאס כבוש שהוגש עם חמאה רכה וממכרת בטעמיה.
מנת דג נא רעננה ותכל'ס מה הבן אדם צריך תכלס יותר מחמאה אירופאית טובה ולחם שאור קראנצ'י ליד? פשוט מושלם (:
תוכלו להתרשם עוד אודות המסעדה הנפלאה הזו אצלי בבלוג טועמת ורצה לספר לחב'רה